Ανάβει... πράσινο και κάνει... κόκκινο τον Μιραλάς ο Αλαρντάις

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το Ευαγγέλιο έμαθε πληροφορίες για τα γιορτινά... ψώνια του Σαμ Άλαρνταϊς στην Έβερτον. Πως μπορεί να ευνοηθεί ο Ολυμπιακός από την αποχώρηση τόσο του Κέβιν Μιραλάς όσο και του Σάντρο Ραμίρες, αφού ουσιαστικά οι πρωταθλητές Ελλάδας περιμένουν το "yes" του "Big Sam" για να κλειδώσει η επιστροφή του Βέλγου στο Πειραιά!

Ανάβει... πράσινο και κάνει... κόκκινο τον Μιραλάς ο Αλαρντάις

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό μπορεί να αρχίσει πριν έρθει το... 2018! Συγκεκριμένα, στις επόμενες δύο εβδομάδες και εξαρτάται από την απόφαση του Σαμ Αλαρντάις αφού το μέλλον του Βέλγου βρίσκεται κυριολεκτικά στα χέρια του!

Σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν τόσο στη δημοσιογραφική όσο και στην πιάτσα των ατζέντηδων της Αγγλίας, ο προπονητής – μάνατζερ της Εβερτον πολύ σύντομα - σίγουρα πριν μπουν σε εορτινό αγωνιστικό μουντ τα "ζαχαρωτά" - θα βγάλει την ετυμηγορία του για ΔΥΟ επιθετικούς της ομάδας τους και όχι μόνο για τον Βέλγο, ο οποίος "καίει" τους φίλους του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα, λοιπόν, με σημερινές πληροφορίες από το Λίβερπουλ, ο "Big Sam" θα κρίνει άμεσα το μέλλον του Κέβιν Μιραλάς αλλά και του Σάντρο Ραμίρες. Του Ισπανού επιθετικού ( προϊόν των Ακαδημιών της Μασία) που αποκτήθηκε μόλις το περασμένο καλοκαίρι αντί 5,4 εκ. ευρώ από την Μάλαγα του Μίτσελ.

Ο Αλαρντάις είναι προπονητής που αρέσκεται στις δικές του μεταγραφικές προσθήκες, οι οποίες μάλιστα συνήθως κοστίζουν ακριβά και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Άγγλων θα ανάψει... πράσινο τόσο στην παραχώρηση του Ραμίρες όσο και του Μιραλάς. Για να έχει και διαθέσιμο μπάτζετ...

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες αγγλικές πηγές και οι δύο επιθετικοί (με... μηδέν γκολ στο πρωτάθλημα) έχουν... έτοιμες ομάδες να τους περιμένουν εκτός Πρέμιερ Λιγκ. Ο μεν Ραμίρες την Βαλένθια, ο δε Μιραλάς τον... γνωστό, Ολυμπιακό! Και οι δύο πάντως δεν ήταν ούτε αποστολή, στο νικηφόρο ντεμπούτο του Αλαρντάις στον πάγκο της Έβερτον, στο 2-0 με την Χαντερσφιλντ....

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK