Από τον Μαρίνο στον Πετράκη!

Μετά από 4,5 χρόνια στα Γιάννινα ο Γιάννης Πετράκης είναι πολύ κοντά στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης. Μένει ένα ραντεβού την Πέμπτη με το αφεντικό (Μονεμβασιώτης) για να ολοκληρωθεί η συμφωνία τους με ετήσιο συμβόλαιο άνω των 200.000 €! Ο Ουζουνίδης είχε απορρίψει πρόταση 25.000 το μήνα!

Από τον Μαρίνο στον Πετράκη!
ΕUROKINISSI

Δύο ήταν οι μεγάλοι προπονητικοί...πόθοι του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη για τον πάγκο του Απόλλωνα ενόψει της νέας σεζόν, απο την στιγμή που βγήκε το διαζύγιο με τον Γιώργο Παράσχο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Γιάννης Πετράκης!

Όχι πως δεν έγιναν ραντεβού και με άλλους κόουτς, όπως για παράδειγμα ο Μάκης Χάβος ή ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αλλά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού κι αυτός του ΠΑΣ αποτέλεσαν κάτι σαν απωθημένο. Και συνήθως αυτά τα ... πληρώνεις.

Σύμφωνα,λοιπόν, με την μανατζερική πιάτσα (και όχι μόνο) ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα πρόσφερε στον Ουζουνίδη συμβόλαιο με μηνιαίες αποδοχές 25.000 € χωρίς μπόνους στόχων αλλά δεν συγκίνησε τον Εβρίτη τεχνικό που απάντησε αρνητικά.

Με τον Γιάννη Πετράκη δεν το παράτησε παρά το πρώτο “όχι” που άκουσε από τον Κρητικό τεχνικό. Επαγγελματίας της πιάτσας χρησιμοποιήθηκε για να πείσει τον Πετράκη να το.... ξανασκεφτεί. Μαζί με μια δελεαστική προσφορά, περίπου 18.000 € το μήνα και κάποιες άλλες εγγυήσεις!!

Τα χρήματα είναι πολλά, ο Γιάννης Πετράκης το σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά για να μετακομίσει στον πάγκο της ομάδας της Ριζούπολης και το νέο ραντεβού κλείστηκε την Πέμπτη με τον Μονεμβασιώτη. ΟΙ προβλέψεις θέλουν τον έμπειρο κόουτς μετά απο 4,5 χρόνια στα Γιάννινα να αναλαμβάνει τον Απόλλωνα Σμύρνης...

News 24/7

24MEDIA NETWORK