Αποστολή τριών τοπ κλαμπ για Ρέτσο

Διαβάστε στο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ εκτός από την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ ποιες είναι οι άλλες δύο ομάδες, από τις κορυφαίες του Τσαμπιονς Λιγκ, που ενημέρωσαν τον Ολυμπιακό ότι θα έχουν σκάουτς στο “Καραϊσκάκης”, στο ματς με την Οσμανλίσπορ για τον 18χρονο άσο.

Αποστολή τριών τοπ κλαμπ για Ρέτσο

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τρία τοπ ευρωπαϊκά κλαμπ θα έχουν... απεσταλμένο τους την Πέμπτη το βράδυ στο "Καραϊσκάκης". Για την ακρίβεια έχουν ενημερώσει επίσημα την “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ πως άνθρωπός τους θα παρακολουθήσει το Ολυμπιακός – Οσμανλίσπορ.

Η μία είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως άλλωστε γράφτηκε το προηγούμενο 48ωρο στα ελληνικά ΜΜΕ. Σκάουτ των "κόκκινων διαβόλων" είχε ξανάρθει στο εντός έδρας μάτς του Ολυμπιακού με την Γιούνγκ Μπόις, στην φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Και τότε και τώρα για χάρη του Παναγιώτη Ρέτσου.

Για τον πολυσύνθετο 18χρονο αμυντικό των πρωταθλητών όμως, κάνουν αποστολή στην Ελλάδα, για το παιχνίδι της Πέμπτης στο πλαίσιο της φάσης των "32" του Γιουρόπα Λιγκ, τόσο η Μπάγερν Μονάχου όσο και η Γιουβέντους. Επίσης κι αυτές όχι για πρώτη φορά, αφού κάνουν μόνιμο σκάουτινγκ τον Ρέτσο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK