"Δίνει" Κέβιν για Ομάρ & η μεταγραφική "ασίστ" Τσόρι

Ο Ομάρ που δεν είναι στην πρώτη σειρά της... βιτρίνας του ΟΣΦΠ αλλά βρίσκεται στη λίστα Σίλβα για την Εβερτον, το αγγλικό σενάριο για "ανταλλαγή" του με τον Μιραλάς, ο Τσόρι που "βοηθάει" σε μεταγραφικό στόχο των "ερυθρόλευκων" και πως η κόντρα Ιβάν - Δώνη... επηρεάζει τον ΠΑΟ!

"Δίνει" Κέβιν για Ομάρ & η μεταγραφική "ασίστ" Τσόρι

Πάμε με 4 ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ αφιερωμένα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ που μεταφέρουν σενάρια,πληροφορίες κι ... ατάκες από διάφορες πιάτσες. Έχουμε και λέμε:

1. Δεν πρόλαβε να αναλάβει ο Μάρκο Σίλβα την... αγαπημένη του Έβερτον και ήδη άρχισαν τα μεταγραφικά σενάρια στην Αγγλία. Δεν θα μπορούσε μάλιστα να μην... εμπλεκόταν σε ένα από αυτά και ο Ολυμπιακός, η πρώην ομάδα του. Πόσο μάλλον όταν στην πρώτη του προπονητική απόπειρα στην Πρέμιερ Λιγκ και συγκεκριμένα στη Χαλ είχε φροντίσει να πάρει παίκτη από τους "ερυθρόλευκους", δανεικό για 5 μήνες, με ενοίκιο μάλιστα τότε 1 εκατ. €. Τον Ομάρ Ελαμπντελαουί! Ο 27χρονος διεθνής Νορβηγός δεξιός μπακ χαφ, λοιπόν, εμφανίζεται με βάση αγγλικά ΜΜΕ να αποτελεί μέλος της... πρώτης μεταγραφικής λίστας του Μάρκο Σίλβα για τη δική του Έβερτον! Σενάριο που μέχρι στιγμής δεν το βρίσκουμε... απίθανο, αφού ο Πορτογάλος έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ομάρ.

2. Το πολύ... προχωρημένο όμως, έχει να κάνει με την προοπτική ανταλλαγής του Ομάρ με τον Μιραλάς!! Στη βάση πως η Έβερτον θέλει να απαλλαγεί από τον Μιραλάς και το υψηλό συμβόλαιό του, ο Βέλγος επιθετικός... πετάει την σκούφια του για Ελλάδα και Ολυμπιακό ακόμη κι αν υποστεί γενναίο "κούρεμα αποδοχών", ενώ οι "ερυθρόλευκοι" αποτελεί κοινό μυστικό πως έχουν βάλει τον Ομάρ (τον οποίο ανανέωσαν τον περασμένο Οκτώβριο ως το 2021) στη... βιτρίνα τους αλλά όχι στην πρώτη σειρά! Για την ιστορία η χρηματιστηριακή αξία του Μιραλάς είναι 7 ενώ του Ομάρ 4 μύρια...

3. Ο Τσόρι Ντομίνγκες που... μέτρησε 18 συμμετοχές με 2 γκολ στην πορεία ανόδου/επιστροφής της Ράγιο Βαγιεκάνο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν ακούγεται στην αξιόπιστη πλευρά της ισπανικής πιάτσας agent πως παίζει σημαντικό ρόλο σε μεταγραφική υπόθεση του Ολυμπιακού. Είτε άμεσα είτε έμμεσα. Δεν είναι πάντως απαραίτητο πως πρόκειται για του Λέμα ή κάποιου άλλου συμπατριώτη του, αφού υπάρχουν και... Ισπανοί.

4. Με αφορμή την τελευταία εξέλιξη στις υποθέσεις Κάτσε/Μυστακίδη, αυτό που ξέρει η στήλη είναι πως ο Νίκος Νταμπίζας τους... έβαλε μπροστά για να πιέσουν οι ίδιοι τον ΠΑΟΚ, ώστε να τους αφήσει στον Παναθηναϊκό με το ίδιο... καθεστώς. Όπως μας μεταφέρθηκε όμως, από "ασπρόμαυρη" πηγή που έχει πρόσβαση στον Σαββίδη... " όσο θα πλησιάζει ο Δώνης στον ΠΑΟ, τόσο θα απομακρύνονται οι Κάτσε, Μυστακίδης". Διευκρινίζοντας ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει ακόμη άχτι τον Έλληνα κόουτς που ούτε δανεική... κάλτσα του ΠΑΟΚ θέλει να δώσει στους "πράσινους"! Άλλωστε η δικαστική τους διαμάχη δεν έχει ολοκληρωθεί, παρότι πέρασαν τόσα χρόνια...

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK