"Δουλεύουν" τον Ρέτσο για νέα πώληση!

Ο Πολ Κουτσολιάκος πάει το καλοκαίρι για 2ο χρυσό deal, με πρωταγωνιστή τον 19χρονο στόπερ, τον οποίο... προωθεί στην Πρέμιερ Λιγκ, προσβλέποντας σε νέα υπεραξία. Το σκεπτικό της Μπάγερ, η "ερυθρόλευκη' προεργασία στην αγγλική αγορά, η παρουσία της Νιουκάστλ, το κέρδος που θα βγάλει ο Ολυμπιακός.

"Δουλεύουν" τον Ρέτσο για νέα πώληση!

Ποιο είναι το πλέον... φρέσκο καιhot "κουτσομπολιό", που κυκλοφορεί από την Κυριακή το βράδυ στην ελληνική πιάτσα τωνagents;Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ το άκουσε, το τσέκαρε και σας το μεταφέρει: ο "χρυσοδάκτυλος" Πολ Κουτσολιάκος ετοιμάζει νέο μεταγραφικό κόλπο γκρόσο, σε λιγότερο από ένα χρόνο, πάλι με τον ίδιο Έλληνα πρωταγωνιστή, δηλαδή τον Παναγιώτη Ρέτσο.

Παρότι και πάλι ο 19χρονος αμυντικός δεν είναι δικός του πελάτης (αλλά των Αποστόλου - Ραμαντάνι) και πάλι λειτουργώντας για λογαριασμό της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Τι εννοούμε;

Έχουμε και λέμε: ο Κουτσολιάκος δουλεύει από τώρα το "πρότζεκτ" της πώλησης του Ρέτσου σε αγγλική ομάδα! Κι ας έχει συμπληρώσει μόλις μια σεζόν στις "ασπιρίνες" το ερχόμενο καλοκαίρι. Άλλωστε με μια σεζόν επαγγελματικής καριέρας στον Ολυμπιακό, και χωρίς... Τσάμπιονς Λίγκ πουλήθηκε τον περασμένο Αύγουστοplus 20μύρια στη Λεβερκούζεν.

Ένα καλό ερώτημα έχει να κάνει με τον πραγματικό λόγο ή λόγους που η γερμανική ομάδα μπαίνει σε αυτή την διαδικασία, γιατί ασφαλώς και ο ομογενής ατζέντης δεν παίρνει από μόνος του τέτοια... πρωτοβουλία. Γιατί λογικά θα περίμενε κανείς οι "ασπιρίνες" να έδειχναν μεγαλύτερη υπομονή όταν έκαναν μια τέτοια επένδυση, σε συνδυασμό με την νεαρή ηλικία του Έλληνα στόπερ και την τωρινή χρηματιστηριακή του αξία (12 μύρια).

Από τη στιγμή βέβαια που Λεβερκούζεν και Φέλερ εμπιστεύονται με... κλειστά μάτια τον Κουτσολιάκο, τα υπόλοιπα αποτελούν... λεπτομέρειες. Κάτι που αποδείχθηκε και στην συμφωνία του καλοκαιριού με τον Ολυμπιακό, παρότι ο Ραμαντάνι ως ατζέντης του Ρέτσου πήγε κάποια στιγμή να τη χαλάσει.

Πόσο εύκολο όμως, είναι στον Κουτσολιάκο (ουσιαστικά στηRogon, από τις κορυφαίες γερμανικές εταιρίες μάνατζερ), να... σπρώξει τον Ρέτσο στην Πρέμιερ Λιγκ, σε μια αγορά που το χρήμα ... περισσεύει, δημιουργώντας μάλιστα νέα υπεραξία; Τουλάχιστον για το ερχόμενο καλοκαίρι φαντάζει δύσκολο, αλλά στην εποχή των καταφερτζήδων μάνατζερς και των... καναλιών όλα μπορούν να γίνουν. Αρκεί φυσικά να σε βοηθήσει και η... πορεία του πελάτη σου.

Για την ιστορία ο Κουτσολιάκος έχει κάνει αρκετάdealsστην Αγγλία. Να θυμίσω μερικά χαρακτηριστικά: την μεταγραφή του Χάρη Μαυρία από τον Παναθηναϊκό στη Σάντερλαντ, του Γιώργου Σαμαρά από την Χερενφέιν στην Μάντσεστερ Σίτι και τις πιο πρόσφατες του Φιρμίνο από την Χοφενχάιμ και τους Κάριους από την Μάιντς στην Λίβερπουλ!

Στο δια ταύτα: ο Ρέτσος έχει καλή φήμη στο... νησί αφού υπήρξε προεργασία (ακόμη κι από τους "ερυθρόλευκους"), όσο αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό. Επίσης, είναι πολύ πιο εύκολο να πουληθεί με περισσότερα χρήματα σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ ο νεαρός διεθνής αμυντικός από την Μπουντεσλίγκα, από ότι θα πουλιόταν από την Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα ο Κουτσολιάκος προτείνει και θα συνεχίσει τον Ρέτσο σε αγγλικές ομάδες. Μια από αυτές είναι η Νιουκάστλ του Μπενίτεθ. Ίσως να μην ήταν τυχαίο πως την Κυριακή ο Κουτσολιάκος μαζί του είχε τόσο τον σκαουτ της Νιουκάστλ όσο και της Λεβερκούζεν!

ΥΓ.Μια ενδεχόμενη καλοκαιρινή πώληση του Ρέτσου από την Λεβερκούζεν σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ θα... φέρει επιπλέον χρήματα στο Ταμείο του Ολυμπιακού. Κι αυτό αφού κατάφερε να του βάλει 10% ποσοστό μεταπώλησης.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK