Γιατί ο Ιβάν τα πήρε χοντρά με τον Αθανασιάδη

Η φωτογραφία από πάρτι γνωστού PR μάνατζερ που ανέβηκε λίγες ώρες μετά την ήττα στην Ν. Σμύρνη, η οργισμένη αντίδραση - εντολή του Ιβάν Σαββίδη, τα... επιχειρήματα των διαμεσολαβητών και το ραντεβού που επίκειται με τον Αθανασιάδη. Όλα στο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ.

Γιατί ο Ιβάν τα πήρε χοντρά με τον Αθανασιάδη
klaus savidis

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο της καχυποψίας, του φανατισμού, του τυφλού οπαδισμού, της αρρωστημένης νοοτροπίας τα πάντα μπορούν να παρεξηγηθούν ή και να... ποινικοποιηθούν.

Ειδικά στην εποχή των social media και όταν τα αποτελέσματα δεν ευνοούν ακόμη και μια φωτογραφία με έναν αντίπαλο που τυγχάνει συμπατριώτης του (περίπτωση Ιμπάρμπο-Πάρντο) ή από ένα πάρτι καλού φίλου που έγινε μάλιστα στο σπίτι του, μπορεί να βάλουν σε μεγάλους μπελάδες κάποιον ποδοσφαιριστή. Η ...περίπτωση Ιμπάρμπο (με τον Πάρντο) έγινε γνωστή αυτή του Κλάους Αθανασιάδη όμως, κρατήθηκε σχεδόν μυστική

Ποιο το "έγκλημα" του Αθανασιάδη; Mετα την ήττα του ΠΑΟK στην Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο και εκμεταλλευόμενος το διήμερο ρεπό που τους δόθηκε από τον Βλάνταν Ιβιτς, όχι μόνο έμεινε στην Αθήνα αλλά πήγε και στο πάρτι του καλού του φίλου Χάρη Σιανίδη. Στην ουσία επρόκειτο για surprise party γενεθλίων στον γνωστό PR μάνατζερ απο τους "κολλητούς" του, δηλαδή την τηλεπερσόνα Κατερίνα Καινούργιου, την Γωγώ Μαστροκώστα και τον σύζυγό της Τραϊανό Δέλλα, τον Κλάους και την σύντροφό του Δώρα Γκουγκούση.

Γιατί ο Ιβάν τα πήρε χοντρά με τον Αθανασιάδη
klaus genethia

Το... λάθος, προφανώς, είχε να κάνει με το ότι λίγες ώρες μετά την δεύτερη σερί ήττα του ΠΑΟΚ στην Νέα Σμύρνη (κι ενώ προηγήθηκε 4 ημέρες πριν το 0-1 στην Τούμπα από την Καραμπάγκ), ανέβηκε μια φωτογραφία του Κλάους να... διασκεδάζει με χαριτωμένη παρέα στο σπίτι του Σιανίδη. Αυτή ουσιαστικά τον "έκαψε" αφού δημοσιοποιήθηκε μέσω των ΜΜΕ, την είδε ο Ιβάν Σαββίδης και έγινε έξαλλος με τον αρχηγό της ομάδας του. Θεωρώντας πως έπρεπε να δίνει... άλλο παράδειγμα, στο συγκεκριμένο δύσκολο (για τον "δικέφαλο") τάιμινγκ

Σύμφωνα, λοιπόν, με απόλυτα αξιόπιστες πηγές ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έδωσε την εντολή: "πετάξτε τον έξω από την ομάδα"!! Χωρίς να διευκρινίζεται αν θα πήγαινε να προπονηθεί με την Β' ομάδα ή με τους Τζιόλη, Χατζηισαία, Σκόνδρα! Μια απόφαση που δείχνει πόσο ενοχλήθηκε ο Ιβάν Σαββίδης αφού ο Κλάους ήταν από τους αγαπημένους του παίκτες (όπως άλλωστε και του γιου του Γιώργου), του έκανε βασιλικό συμβόλαιο με μια υψηλότατη ρήτρα και όποτε στο παρελθόν έπαιξε ενδεχόμενο να φύγει έθετε το...τίμημα πολύ ψηλά( πάνω από τα 5 μύρια).

Στη παρούσα φάση οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσπαθούν να μεταπείσουν τον Ιβαν Σαββίδη για την εφαρμογή της παραπάνω εντολής του αφού με... μηδέν γκολ στο πρωτάθλημα και συνολικά 3 μέχρι τώρα στη σεζόν, αν μπει και στον "πάγο" μέχρι τον Γενάρη, πολύ δύσκολα θα βρεθεί ομάδα να τον αγοράσει. Μάλιστα κάποιοι στον "δικέφαλο" προετοιμάζουν ραντεβού όταν ο Ιβαν Σαββίδης βρεθεί στην Θεσσαλονίκη, να συναντηθεί ο ίδιος με τον Κλάους για να λυθεί η... παρεξήγηση και να δοθεί λύση στο πρόβλημα που προέκυψε.

Από εκεί και πέρα, ανεξάρτητα από το αν εφαρμοστεί ή όχι η επιθυμία του Ιβαν : "βγάλτε τον Κλάους από την ομάδα", είναι ίσως η πρώτη φορά που όντως ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δείχνει πιο κοντά από ποτέ άλλοτε στην πόρτα της εξόδου από την Τούμπα (ακόμη και για το ερχόμενο καλοκαίρι). Κάτι βέβαια που για ορισμένους στην διοίκηση( Λούμπος Μιχελ για παράδειγμα) δεν θα είναι κακό.

Εδώ που τα λέμε πάντως η αφλογιστία διαρκείας του Κλάους, σε συνδυασμό με το ότι ποδοσφαιρικά δεν εξελίχθηκε όσο περίμεναν αλλά και με τις επιλογές στην εξωγηπεδική του ζωή να σχολιάζονται, κατάφερε από αγαπημένο παιδί της εξέδρας πλέον να αμφισβητείται και να φταίει σχεδόν για όλα...

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

εχτές το σπίτι μου γέμισε με πολύ αγάπη ... στην αρχή απο την οικογένεια μου, στην συνέχεια απο τους φίλους μου ... τα ξαφνικά είναι και τα καλύτερα τελικά!!! Οι εκπλήξεις είναι πάντα καλοδεχούμενες!!! Ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά που μετέτρεψε τα φετινά μου γενέθλια σε μαγικά... όμως πιο πολύ απ όλους ευχαριστω εσάς...που μπήκατε στο κόπο να μου στείλετε με κάθε τροπο εκατοντάδες μηνύματα αγάπης και ευχές που θα κρατάω για παντα σαν φυλαχτό!επιφυλάσσομαι να απαντήσω σε όλους τις επόμενες μέρες...Ο Θεος να σας προστατεύει!!!#birthdayparty #birthdaywishes #lovelyfriends

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Χάρης Σιανίδης (@haris_sianidis) στις

News 24/7

24MEDIA NETWORK