Η επένδυση... 25 εκατ. ευρώ του Ιβάν & οι Κουρμπέλης - Κόντε

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ με τέσσερα "χτυπήματα" δίνει... τροφή για σκέψη όσον αφορά την ποδοσφαιρική επένδυση του Ιβάν Σαββίδη στην αγορά της Πρώην Σοβιετικής Ένωσης, το μέλλον του Δημήτρη Κουρμπέλη κι όχι μόνο. Διαβάστε για τον πιτσιρικά του ΟΣΦΠ που πάει Ζέεφελντ, αλλά και για την υπόθεση με τα πετροδόλαρα του Κόντε και γιατί αγχώνεται ο Χριστοβασίλης.

Η επένδυση... 25 εκατ. ευρώ του Ιβάν & οι Κουρμπέλης - Κόντε

Γιατί στην πιάτσα agents αποτέλεσε μεγάλη "έκπληξη" που ο ΠΑΟΚ έφερε στη Θεσσαλονίκη τον Λέο Ζαμπά; Αυτά και άλλα πολλά στα 4 μίνι ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ που... σκαλίζουν υποθέσεις Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και το μπέρδεμα που έχει προκύψει με τον Πέδρο Κόντε.

1) Ποιος Έλληνας ατζέντης τηλεφώνησε στον Βασίλη Κωνσταντίνου προκειμένου να του... συστηθεί, να τον ενημερώσει επίσημα για το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσέ αλλά και να τον ρωτήσει τα... κοστολόγια; Με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού να τον... παραπέμπει στον Νίκο Νταμπίζα.

2) Eίναι αλήθεια, σύμφωνα τουλάχιστον με την πιάτσα agents και μάλιστα την... ανεξάρτητη, πως όλες οι μεγάλες ομάδες Ρωσίας και Ουκρανίας (Ζενίτ, ΤΣΣΚΑ, Σαχτάρ, Ντιναμό Κιέβου) ήθελαν τον Λέο Ζαμπά! Για αυτό αποτέλεσε έκπληξη πως ήρθε στον ΠΑΟΚ. Είναι από τα καλά ταλέντα της Βραζιλίας που κατά καιρούς “ψαρεύουν” μικρούς ηλικιακά οι πρώην... Σοβιετικοί και μετά τα μοσχοπουλάνε. Ο Σαββίδης μπορεί να έσκασε 5 εκ. στην Γκρόζνι (το 1 πάντως θα πάει στην Κορίνθιανς) ενώ θα σκάσει άλλα 2 μύρια όταν ο Ζαμπά συμπληρώσει 26 συμμετοχές στον ΠΑΟΚ, αλλά σύμφωνα με την πιάτσα πρόκειται για επένδυση που σε λίγα χρονιά μπορεί να πιάσει και...25 εκατομμύρια!!

3) Αληθεύει πως ο Νικήτας Νικολής, ο διεθνής με την παίδων 16χρονος αριστερός μπακ/αμυντικός χαφ που κλήθηκε στην πρώτη ομάδα και θα ακολουθήσει την προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ, πρόσφατα συμφώνησε και πάει στο μανατζερικό Γραφείο του Πιέρ Ισά;

4) Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι... ελληνικό. Δυο διαφορετικοί Έλληνες ατζέντηδες, προσπαθούν να “ντιλάρουν” τον Πέδρο Κόντε - ο οποίος μάλιστα δεν είναι πελάτης τους αλλά τους έχει δώσει mandate - σε δύο διαφορετικές ομάδες της Σαουδικής Αραβίας. Με τον Χριστοβασίλη να φοβάται πως στο τέλος εξαιτίας του... μπερδέματος θα χαλάσει η πώληση.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK