Η Σταντάρ αρπάζει Λαΐφη από Ολυμπιακό!!

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ανατρέπει τα δεδομένα που παρουσίαζαν βέβαιη την επιστροφή του διεθνή Κύπριου στους ερυθρόλευκους: η απογείωση σε 11 μήνες της χρηματιστηριακής του αξίας που είναι πλέον διπλάσια της οψιόν αγοράς του, η απόφαση των Βέλγων για ενεργοποίησή της και η ενημέρωση που έκαναν στην πλευρά Λαΐφη.

Η Σταντάρ αρπάζει Λαΐφη από Ολυμπιακό!!
laifis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τι κι αν στην Ελλάδα τις προηγούμενες ημέρες γράφτηκε κι ακούστηκε πως ο Κωνσταντίνος Λαΐφης συμπεριλαμβάνεται στους δανεικούς παίκτες του Ολυμπιακού που το ερχόμενο καλοκαίρι θα πάρουν... φύλλο πορείας για του Ρέντη, επιστρέφοντας στο “ερυθρόλευκο” ρόστερ. Το “Ευαγγέλιο” αφού ψάχτηκε τόσο στο Βέλγιο, όσο και στην Κύπρο, έχει τελείως διαφορετική ενημέρωση και το... ρεπορτάζ :

1ον) Η Σταντάρ Λιέγης εδώ και περίπου 25 ημέρες ενημέρωσε τον Κύπριο ποδοσφαιριστή πως προτίθεται να προχωρήσει στην αγορά του και να τον κρατήσει στην ομάδα της

2ον) Η βελγική ομάδα πριν από το Πάσχα αποφάσισε να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του, που μπήκε τον Ιούλιο του 2016, όταν και τον απέκτησε δανεικό από τον Ολυμπιακό

3ον) Η οψιόν ανέρχεται γύρω στα 1,8 εκατ. ευρώ κι από την στιγμή που καταβληθεί ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κάνει κάτι

4ον) Και η πλευρά Λαΐφη παραδέχεται πλέον πως κατά 99% ο διεθνής Κύπριος άσος θα συνεχίσει στην Σταντάρ Λιέγης, ως περιουσιακό στοιχείο της τελευταίας.

5ον) Ήδη η χρηματιστηριακή αξία του Λαϊφη, χωρίς να ολοκληρώσει καν την πρώτη του σεζόν στην Jupiler Pro League, έχει απογειωθεί στα 3,5 εκατ. Ευρώ ενώ το περασμένο καλοκαίρι, όταν και μετακινήθηκε ... εν μια νυκτί μέσω Ολυμπιακού από την Ανόρθωση στην Σταντάρ, αυτή δεν ξεπερνούσε το 1 εκατ. Ευρώ!!

6ον) Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά θα εισπράξει από τον Λαΐφη μέσα σε 11 μήνες τρεις φορές πάνω τα χρήματα που ξόδεψε, για έναν παίκτη που ποτέ δεν φόρεσε την “ερυθρόλευκη” φανέλα σε παιχνίδι. Είχε πληρώσει την ρήτρα του στην Ανόρθωση, που ήταν 600.000 ευρώ και τώρα θα πληρωθεί από την Σταντάρ 1.800.000. Συνολικά όμως, 1.9 εκατ. αφού υπήρχε και ενοίκιο 100.000 ευρώ. Χοντρικά το καθαρό κέρδος του από τον Λαΐφη θα φτάσει γύρω στα 1,3 εκατ. Ευρώ.

7ον) Στην κυπριακή πιάτσα των agents εκτιμούν πως ο Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι κάπου υποτίμησε την αξία του Λαΐφη, για αυτό και δεν του έδωσε ευκαιρία αλλά και δέχτηκε να μπει μια όχι υψηλή οψιόν αγοράς του από την Σταντάρ. Τι να πουν βέβαια και στην ΑΕΚ αφού ο Τιμούρ Κετσπάγια επέμενε προς τον Μελισσανίδη για την απόκτηση του Λαΐφη αλλά η προσφορά του στην Ανόρθωση δεν έφτασε καν τα μισά της ρήτρας του...

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK