Η Στουτγκάρδη τώρα θέλει και Πέλκα!

Μετά την καλοκαιρινή μεταγραφή του Τάσου Δώνη, οι Σουηβοί έχουν βάλει στο στόχαστρο ακόμη έναν Έλληνα διεθνή. Ο Πέλκας που συμπεριλαμβάνεται σε μια short list 5 μεσοεπιθετικών, τα λεφτά που μπορούν να δώσουν και ο ρόλος του CEO Ρέσκε που στο παρελθόν πήρε Γκέκα, Κυριάκο, Σταφυλίδη.

Η Στουτγκάρδη τώρα θέλει και Πέλκα!
EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Πέλκας τα... σπάει την εφετινή σεζόν και ήδη δύο ομάδες από το εξωτερικό έχουν... εκδηλωθεί για χάρη του. Η Μπεσίκτας, που τον προτιμάει από τον Φορτούνη, και η Μπριζ, που έχει κάνει και προσφορά για την απόκτησή του ύψους 2,2 εκ. ευρώ και μαζί με εφικτά μπόνους μπορούν να ξεπεράσουν τα 2,5 μύρια...

Στους... δύο όμως, για Πέλκα, από ό,τι φαίνεται χωράει και... τρίτος. Ο λόγος για την Στουτγκάρδη, την ομάδα δηλαδή του Τάσου Δώνη! Μόνο που για το εν λόγω ενδιαφέρον υπάρχει... υπεύθυνος με συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο: Μίκαελ Ρέσκε!

Μιλάμε για τον πρώην (για μια 3ετία) τεχνικό διευθυντή της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος από τις αρχές Αυγούστου έχει τον τίτλο Sporting CEO στους Σουηβούς. Ουσιαστικά είναι ο άνθρωπος που... λύνει και δένει στην ομάδα, ενώ γνωρίζει τον Πέλκα από την εποχή ακόμη που ο ατζέντης Πολ Κουτσολιάκος είχε στείλει τον άσο του ΠΑΟΚ στην Πορτογαλία και την Σετούμπαλ, για να κάνει το... αγροτικό του.

Στη Στουτγκάρδη έχουν πλήρη φάκελο του Πέλκα και στο δεδομένο τάιμινγκ ο Έλληνας διεθνής συμπεριλαμβάνεται σε μια short list 5 μεσοεπιθετικών (που αγωνίζονται και ως ακραίοι), υποψηφίων για να αποκτηθούν τον Γενάρη από την γερμανική ομάδα.

Επίσης, σύμφωνα με την μανατζερική πιάτσα ο Ρέσκε πήρε τη γνώμη και του συμπατριώτη του, εκλέκτορα της Εθνικής Ελλάδας, Μίκαελ Σκίμπε. Άλλωστε Ρέσκε και Σκίμπε έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στην Μπάγερ Λεβερκούζεν και μάλιστα έκαναν την μεταγραφή του Φάνη Γκέκα, με εμπλεκόμενο μάνατζερ και τότε τον Κουτσολιάκο!

Όπως ο Ρέσκε ήταν ο άνθρωπος που πήρε στην Γερμανία κι άλλους Έλληνες όπως οι Σταφυλίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος...

Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί, αν στη παρούσα φάση, με τον Ιβάν Σαββίδη να τα δίνει όλα για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος, θα έμπαινε στον... πειρασμό να πουλήσει μεσούσης της σεζόν τον Έλληνα αρχηγό του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα πάντως με την πιάτσα agents η Στουτγάρδη μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 3,5 με 4 μύρια για τον Πέλκα, όταν ο "δικέφαλος" ακούγεται πως για να... συγκινηθεί πρέπει να ακούσει ποσό που θα ξεκινάει με το... πέντε.

Μην ξεχνάμε πως ο Πέλκας είναι εν ενεργεία διεθνής, από τους αγαπημένους των οπαδών και του Γιώργου Σαββίδη, στον οποίο ποντάρει πολλά αγωνιστικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Όπως και ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Πέλκας υπέγραψε νέο συμβόλαιο ως το 2021 με κλιμακωτές αποδοχές 450, 500, 550 και 600.000 ευρώ. Και μπάι άουτ 7 μύρια...

News 24/7

24MEDIA NETWORK