Η σχέση Γκραντ – Ντι Ματέο και ο Παναθηναϊκός

Γιατί το σενάριο με την Pan Asia ιδιοκτήτρια, τον Ισραηλινό γενικό κουμάντο στην ομάδα και τον Ιταλό εκλεκτό του -προπονητή έχει σοβαρές πιθανότητες. Η... ελληνική Αλάνιασπορ που θέλει Ουζουνίδη, ο Κόντης που είναι στους υποψήφιους για Πανιώνιο και ο Αρης που φέρνει τον δικό του...Μαρτίνς. ΕΥΑΓΓΕΛIΟ για προπονητές.

Η σχέση Γκραντ – Ντι Ματέο και ο Παναθηναϊκός

1.Ήδη έχει κυκλοφορήσει όνομα προπονητή, για την περίπτωση που η Pan Asia αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον Γιάννη Αλαφούζο και ο Αβραάμ Γκραντ αναλάβει να τρέξει το ποδοσφαιρικό τμήμα των "πράσινων" ως άνθρωπος της νέας κατάστασης.

Είναι του Ρομπέρτο Ντι Ματέο που κατέκτησε Τσάμπιονς Λιγκ με την Τσέλσι αλλά τελευταίος πάγκος τους ήταν αυτός της Άστον Βιλα (αποχώρησε 3 Οκτωβρίου του 2016). Σύμφωνα με την αγγλική πιάτσα agent Γκράντ – Ντι Ματέο έχουν πολύ καλή σχέση, κάνουν παρέα στο Λονδίνο και οι δύο είναι άνθρωποι του Ζάχαβι. Μάλιστα ο μανατζερικός μύθος λέει οτι ο Ζάχαβι στο πρόσφατο παρελθόν τους είχε προτείνει πακέτο στον Ολυμπιακό!

Στο δια ταύτα: ο Ντι Ματέο ψάχνεται πολύ και εκτός Αγγλίας για να επιστρέψει στους πάγκους κι αυτοί που τον γνωρίζουν λένε πως... ακούει πολύ τον εκάστοτε διοικητικό ηγέτη! Κατα συνέπεια μοιάζει με ιδανική λύση...

2.Ο Μαρίνος Ουζουνίδης από την στιγμή που οι πάγκοι στην ελληνική Big 4 έχουν... κατόχους, είναι υποχρεωμένος να κυνηγήσει την διεθνή καριέρα. Είχε γραφτεί για την Σταντάρ Λιέγης, στην οποία παρεμπιπτόντως θα πάει ο Μισέλ Πρυντόμ αλλά αν πιστέψουμε την μανατζερική πιάτσα έχει πρόταση απο Τουρκία μεριά. Συγκεκριμένα, από την... ελληνική Αλάνιασπορ, των Τζαβέλα- Μανιάτη- Βιγιαφάνες!

Η πλούσια Αλανιασπορ απέχει 3 βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού, λογικά θα σωθεί, ακόμη και έτσι όμως, ο κόουτς Μεσούτ Μπακάλ δεν θα μείνει και θέλουν τον Ουζουνίδη με κλειστό 2ετες συμβόλαιο. Οι αξιωματούχοι της Αλάνια έχουν ακούσει τα καλύτερα για την προπονητική του αξία όχι μόνο απο τον πρώην παίκτη του στον Παναθηναϊκό, τον Βιγιαφάνες αλλά κι απο τους "αντιπάλους" του στην Super League, Τζαβέλα και Μανιάτη...

3.Στον Πανιώνιο ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν θα συνεχίσει την νέα περίοδο και... η διαδοχολογία του καλά κρατεί. Γράφτηκε για τον Ανιγκό που συζήτησε αλλά ήθελε ο Πανιώνιος να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στους υποψήφιους είναι οι Άκης Μάντζιος, Ιορντανέσκου Τζουνιορ, Βλάνταν Ιβιτς ενώ εσχάτως προέκυψε και ένα "δικό" του παιδί. Ο λόγος για τον Χρήστο Κόντη, τον υπηρεσιακό νεαρό τεχνικός του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει παίξει στον Πανιώνιο και οι άνθρωποι τον έχουν σε εκτίμηση.

4.O Θόδωρος Καρυπίδης ψάχνεται και στην Πορτογαλία για προπονητή. Μάλιστα στη χώρα του Φερνάντο Σάντος ακούγεται πως ο Άρης είναι κοντά στον Πέδρο Εμάνουελ. Τον 43χρονο πρώην τεχνικό της Εστορίλ (αποχώρησε 21 Οκτωβρίου του 2017), που στο βιογραφικό του ήταν βοηθός στην Πόρτο και μετά πρώτος προπονητής στην Ακαδέμικα ( πήρε Κύπελλο μαζί της), την Αρούκα και τον Απόλλων Λεμεσού (πήρε το Κύπελλο Κύπρου).Πλάκα θα έχει πάντως μετά τον Ολυμπιακό και ο Άρης να πάρει Πορτογάλο προπονητή που τον λένε Πέδρο. Από τον Πέδρο Μαρτίνς δηλαδή στον Πέδρο Εμάνουελ...

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK