Η... υπομονή του Νταμπίζα και ο γκολκίπερ που διάλεξε ο Λύμπε

Γιατί καθυστερεί η παρουσίαση του εν δυνάμει τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, Ν.Νταμπίζα, και τι σχέση έχει με αυτό ο... Ουζουνίδης; Ποια γερά ονόματα αποχωρούν από τις Ακαδημίες Ολυμπιακού - ΑΕΚ και πού ακούγεται ο Ελευθερόπουλος; Ποιος είναι ο "αντι-Ανέστης" και ποια Σουπερλιγκάτη κουβεντιάζει για Κατράνη; Τα 4 Ευαγγέλια.

Η... υπομονή του Νταμπίζα και ο γκολκίπερ που διάλεξε ο Λύμπε
EUROKINISSI

Βραδινό Ευαγγέλιο Χ4. Έχουμε και λέμε:

1. Ο Νίκος Νταμπίζας δεν θέλει να εμφανιστεί στο Κορωπί, αν πρώτα δεν έχει φύγει ο Μαρίνος Ουζουνίδης και δεν ανακοινώσει η ΠΑΕ το τέλος της συνεργασίας της με τον Εβρίτη κόουτς.

Ο εν δυνάμει τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού δεν θέλει -σε καμία περίπτωση- να συνδεθεί το όνομά του με ενδεχόμενο "φάγωμα" του Μαρίνου. Για αυτό λένε πως καθυστερεί και την επιστροφή του στην Αθήνα από την Αγγλία...

2. Ο Κούλης Καραταΐδης αποτελεί ήδη παρελθόν απο την Ακαδημία του Ολυμπιακού, στην οποία απ' ό,τι φαίνεται θα υπάρξει επιχείρηση... σκούπας. Ακούγεται πως την τύχη του θα έχει και ο Γιώργος Αμανατίδης. Όπως και ότι έχει γίνει βολιδοσκόπηση και στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο για να αναλάβει τεχνικός διευθυντής της "ερυθρόλευκης" Ακαδημίας!

Από το ίδιο πόστο, στην Ακαδημία της ΑΕΚ όμως, ψιθυρίζεται πως σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν ο Γιάννης Σαμαράς. Θα είναι πολύ ηχηρή αποχώρηση μόλις ένα χρόνο μετά τη "μεταγραφή" του από τον Παναθηναϊκό...

3. "Κυκλοφόρησε" στα Γιάννινα. Πως η ΑΕΚ, και συγκεκριμένα ο Νίκος Λυμπερόπουλος, έχει βρει τον αντικαταστάτη του Γιάννη Ανέστη και είναι ο... Σεραφείμ Γιαννίκογλου! Πρόκειται για τον 25χρονο Καβαλιώτη κίπερ του ΠΑΣ (8 συμμετοχές στην εφετινήσεζόν, τις 4 στο Κύπελλο), του οποίου λήγει το συμβόλαιο.

Την προηγούμενη 2ετία ο Γιαννίκογλου ήταν στον Ηρακλή. Στην Ένωση προφανώς και προορίζεται για τρίτος, πίσω από τους Μπάρκα, Τσιντώτα...

4. Ο Έλληνας μάνατζερ Τοπίδης, που είχε κάνει τη μεταγραφή του Αλέξανδρου Κατράνη στην Σεντ Ετιέν, τον έχει προτείνει τώρα στον Αστέρα Τρίπολης του Σάββα Παντελίδη. Ο 20χρονος Βολιώτης αριστερός μπακ στους "στεφανουά" ανήκει (έσκασαν το περασμένο καλοκαίρι 800.000 € στον Ατρόμητο για τα δικαιώματά του), αλλά δεν έχει ούτε ματς. Τον Γενάρη χάλασε ο δανεισμός του στον Παναθηναϊκό και τώρα είναι υποψήφιος για "αντί-Γιαννούλης" (φεύγει) στον Αστέρα Τρίπολης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK