Ήθελε Δώνη ο Ολυμπιακός, πάει Στουτγκάρδη!

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ έχει όλο το ρεπορτάζ για την επόμενο σταθμό του ΤΑΣΟΥ ΔΩΝΗ: Τα 2 "όχι" της Γιουβέντους στη Νις, οι 10 (!) ομάδες που τον θέλουν, το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και γιατί καταλήγει στην Μπουντεσλίγκα και τους Σουηβούς.

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÏÓÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BOSNIA - GREECE (Eurokinissi Sports)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÏÓÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BOSNIA - GREECE (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

H σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν μακράν η κορυφαία στην μέχρι τώρα καριέρα του Τάσου Δώνη. Ο 20χρονος επιθετικός "έγραψε" συνολικά 22 συμμετοχές με 5 γκολ και 2 ασίστ στη Νις, που τερμάτισε στην 3η θέση του Σαμπιονά ενώ έκανε πρόσφατα πετυχημένο ντεμπούτο και στην Εθνική Ελλάδας κόντρα στην Βοσνία.

Η παρουσία σε ένα από τα κορυφαία ευρωπαικά πρωταθλήματα δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, άλλωστε εδώ και χρόνια το όνομα του γιου του Γιώργου Δώνη απασχολεί σταθερά τους Ευρωπαίους σκάουτς. Με αποτέλεσμα το φετινό καλοκαίρι, έστω και αν βρισκόμαστε ακόμη στις αρχές του, να αποδεικνύεται "καυτό" για την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ έψαξε και έμαθε κι αν πιστέψουμε τους ανθρώπους της Γιουβέντους - και δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνουμε – υπάρχουν δέκα (10) ομάδες που έχουν κοινοποιήσει το ενδιαφέρον τους για τον Τάσο Δώνη Δέκα... Για αυτό τον λόγο άλλωστε η "Μεγάλη Κυρία" τα έσπασε με την Νις και δεν δέχτηκε ούτε την πρώτη, ούτε την δεύτερη πρόταση των Γάλλων. Ουσιαστικά ήθελαν να αλλάξουν την συμφωνία του Ιούλίου του 2016.

Αρχικά πρότειναν να τον κρατήσουν δανεικό για ακόμη ένα χρόνο και το καλοκαίρι του 2018 να υπήρχε αυτόματη ενεργοποίηση της συμφωνημένης οψιόν αγοράς του (κοντά στα 2 μύρια), με την Γιουβέντους όμως, να μην έχει το δικαίωμα να τον επαναγοράσει με 3,5 εκ. Δεν έγινε δεκτό από τους Ιταλούς με την Νις να επανέρχεται με προσφορά για αγορά του αλλά με μικρότερο ποσό από ο τι προέβλεπε η συμφωνημένη οψιόν του. Πάλι ο σύλλογος του Τορίνο δεν το δέχτηκε και έτσι έφυγε από την Νίκαια ο Τάσος Δώνης.

Που θα πάει; Η αλήθεια είναι πως στην Γιουβέντους επιβεβαίωσαν πληροφορίες και δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τάσου Δώνη. Μόνο που δεν πρόλαβαν να μπουν σε προχωρημένη συζήτηση αφού από οτι φαίνεται τους "ερυθρόλευκους" πρόλαβε η Στουτγκάρδη. Η πρώην πρωταθλήτρια Γερμανίας επιστρέφει στην Μπουντεσλίγκα , αν και τον Δώνη τον τσέκαραν και τους άρεσε από τότε που αγωνιζόταν στο Λουγκάνο.

Η Στουτγκάρδη επενδύει σε νέους παίκτες, έχει άλλωστε και προπονητή μόλις 36 χρόνων (τον Χάνες Βόλφ) ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ έχει ήδη συμφωνήσει με την Γιουβέντους για την απόκτηση του διεθνή Έλληνα επιθετικού. Για αυτό άλλωστε η "Γηραιά Κυρία" έδωσε την άδεια στην Στουτγκάρδη να διαπραγματευτεί και με την πλευρά του Τάσου Δώνη. Και σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα ο Δώνης κατα 90% θα καταλήξει στους “Σουηβούς”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK