Κι όμως, ο Καπίνο θα μπορούσε να φέρει 4 εκάτ. Ευρώ!

Το "Ευαγγέλιο" έχει... καυτό παρασκήνιο από το περασμένο καλοκαίρι με αριθμούς και... ονόματα. Ποια ομάδα έφαγε... χυλόπιτα για τον Στέφανο Καπίνο, με πρόταση 4.000.000€ και ποιος σύλλογος του Καμπιονάτο θέλει τον διεθνή πορτιέρε ενόψει Ιανουαρίου.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
kapino EUROKINISSI

Η ιστορία Καπίνο - Ολυμπιακού θα μπορούσε να είχε γραφτεί διαφορετικά και οι δυο πλευρές να μην φτάσουν στο... πάγωμα των σχέσεων τους. Αυτό γιατί τέσσερις μήνες νωρίτερα, στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός έφτασε πρόταση 4.000.000€ ( που μαζί με μπόνους θα μπορούσε να πλησιάζει τα 5.000.000€ ) για τον διεθνή τερματοφύλακα της εθνικής.

Ο Γιάννης Βρέντζος όχι μόνο δεν... συζήτησε την προσφορά της Ουντινέζε, αλλά δεν μπήκε καν στον κόπο να διαπραγματευτεί. Οι Ιταλοί αναζητούσαν γκολκίπερ, την εποχή που "έπαιζε" δυνατά η πώληση του Καρνέζη στην Νάπολι, με τον Έλληνα άσο να καταλήγει τελικά στην Γουότφορντ που ελέγχει η οικογένεια Πότσο (η οποία κάνει... κουμάντο και στους δυο συλλόγους).

Αυτό δεν σημαίνει πως ο Καπίνο να μείνει στο... ράφι. Το αντίθετο μάλιστα. Η πιάτσα των agents αναφέρει πως η Μπολόνια ψάχνει τερματοφύλακα, καθώς έχει δυο 35ρηδες για πρώτες επιλογές, με τον άσο του Ολυμπιακού να βρίσκεται ψηλά στη λίστα!

Οι Έλληνες έχουν χτίσει καλό όνομα στους "ροσομπλού", αφού τη φανέλα του συλλόγου έχουν φορέσει οι Ζαγοράκης, Χριστοδουλόπουλος, Κονέ, Οικονόμου και ο Βασίλης Τοροσίδης, οπότε ο Στέφανος μοιάζει το ιδανικό πρότζεκτ.

Σημαντική λεπτομέρεια. Προπονητής της Μπολόνια ο Ρικάρντο Μπιγκόν, γιος του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού... Αλμπέρτο!

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK