Με τι ποσό παίρνει πίσω ο Ολυμπιακός τον Γιαννιώτη

Ο 25χρονος κίπερ μπορεί να υπέγραψε στις 5 Σεπτεμβρίου ως ελεύθερος στον Ατρόμητο και οι Περιστεριώτες να λένε πως τους ανήκει, ο Ολυμπιακός όμως, προέβλεψε με φιξ χρήματα να μπορεί να τον ξανακάνει δικό του εφόσον το θελήσει. Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ρώτησε, έμαθε και σας το παρουσιάζει.

Με τι ποσό παίρνει πίσω ο Ολυμπιακός τον Γιαννιώτη
EUROKINISSI

Ολυμπιακός τελείωσε... πρόωρα τον Στέφανο Καπίνο κι αυτή την στιγμή στο ρόστερ του υπάρχει ο έμπειρος 34χρονος Σίλβιο Προτό, ο άπειρος 23χρονος Λευτέρης Χουτεσιώτης και δύο πιτσιρικάδες επαγγελματίες, οι Αγγελόπουλος, Σκαφίδας...

Δεδομένα ,λοιπόν, οι “ερυθρόλευκοι” θα κινηθούν για την απόκτηση γκολκίπερ στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Βέβαια στην Ελλάδα υπάρχει ένα δικό τους παιδί που κάνει...θαύματα στο Περιστέρι και αναφερόμαστε φυσικά στον Ανδρέα Γιαννιώτη (χθες,πάλι, απέκρουσε πέναλτι του Μπούτνικ, κράτησε το 1-0 για να έρθει μετά η ανατροπή με 1-3).

Ο 24χρονος πορτιέρε μετά από επιμονή του Μπέσνικ Χάσι που δεν τον... έβλεπε και ήθελε να φέρει τον Προτό, έμεινε ελεύθερος την τελευταία ημέρα του Αυγούστου προκειμένου να εκμεταλλευτεί την εξτρά περίοδο για ελεύθερους και να υπογράψει σε ομάδα. Όπως και έγινε δηλαδή καταλήγοντας στον Ατρόμητο...

Στον Ατρόμητο υποστηρίζουν πως ο Γιαννιώτης δεν είναι δανεικός και τους ανήκει. Σύμφωνα πάντως με την μανατζερική πιάτσα – και όχι μόνο – η υπόθεση δεν είναι ακριβώς έτσι. Κι αυτό γιατί ο Ολυμπιακός έχει προβλέψει να μπορεί ανά πάσα στιγμή να τον πάρει πίσω, πληρώνοντας συγκεκριμένο αντίτιμο.

Προσοχή, μιλάμε για φιξ ποσό, που ισχύει μόνο για τους Πρωταθλητές και καμία άλλη ομάδα. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές από τον σύλλογο των Δυτικών Προαστίων μιλάμε για... 300.000 ευρώ, την ώρα που στην πιάτσαagentsμιλούσαν γιαplus100 χιλιάρικα.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK