Μπάγερν και Ντόρτμουντ "κοιτάνε" τον Δώνη!

Ο Τάσος Δώνης έδωσε τα... διαπιστευτήριά του στο Μόναχο, κόντρα στην ομάδα που όπως αποκάλυψαν οι άνθρωποι της Στουτγκάρδης, ξέρουν πως μαζί με την Ντορτμουντ τον "σκανάρουν". Το ενδιαφέρον Χέρτα, Ανόβερο, Τορίνο και Χάντερσφιλντ όταν δεν έπαιζε και η απάντηση των Σουηβών "Ο Δώνης δεν έχει... τιμή"!

Μπάγερν και Ντόρτμουντ "κοιτάνε" τον Δώνη!

Ένα γκολ, δυο ασίστ και μια οργιώδη εμφάνιση στο “Αλιάνζ Αρίνα” ήταν ο... απολογισμός της σούπερ εμφάνισης του Τάσου Δώνη, στην πρώτη του ... ενδεκάδα με την Στουτγκάρδη μετά απο 3,5 μήνες. Εμφάνιση από αυτές που ορισμένες φορές φέρνουν... μεταγραφή!

Ο Τάσος Δώνης μέχρι να φάει την “καραντίνα” των 9 σερί ματς στον πάγκο της Στουτγκάρδης, απασχολούσε Μπάγερν και Ντόρτμουντ! Πληροφορία που δεν προέρχεται από την πιάτσα agents αλλά από τους... Σουηβούς! Οι άνθρωποι της Στουτγκάρδης γνωρίζουν και το έχουν μεταφέρει πως οι δύο κορυφαίες γερμανικές ομάδες είχαν στείλει διαφορετικούς σκάουτερς σε αρκετά παιχνίδια τους μέχρι τον Γενάρη για να “σκανάρουν” τον Έλληνα διεθνή επιθετικό.

Μην σας κάνει εντύπωση αφού πρόκειται για δυο ομάδες που διαχρονικά κοιτάνε ό,τι καλό και ελπιδοφόρο κυκλοφορεί στην Μπουντεσλίγκα. Πόσο μάλλον όταν και οι δύο δίνουν έμφαση σε τέτοιου είδους “φτερά” στην επίθεση τους. Κατά συνέπεια ο Δώνης έδωσε τα... διαπιστευτήριά του σε μια από τις δύο μεγάλες δυνάμεις της Μπουντεσλίγκα που τον κοιτάνε...

Το ματς με την Μπάγερν ήταν το πρώτο ματς στην ενδεκάδα της Στουτγκάρδης από τον περασμένο Γενάρη όταν ο Τούρκος προπονητής του, Ταϊφούν Κορκούτ τον... παγκοποίησε. Προηγήθηκαν 3 παιχνίδια που μπήκε αλλαγή, 23΄με Βέρντερ (21 Απριλίου), μόλις 4΄με Λεβερκούζεν και 30΄με Χοφενχάιμ...

Στο διάστημα Φεβρουαρίου - Απριλίου, που δεν αγωνιζόταν και άρχισαν να φουντώνουν τα σενάρια περί αποχώρησής του, εμφανίστηκαν τέσσερις ομάδες ( Χέρτα, Ανόβερο, Χαντερσφιλντ,Τορίνο) που κοινοποίησαν στη Στουτγκάρδη το επίσημο ενδιαφέρον τους για να αποκτήσουν τον Τάσο Δώνη με αγορά (οι Σουηβοί το καλοκαίρι του 2017 έσκασαν 4,2 εκ. στην Γιουβέντους αλλά το συνολικό κόστος της μεταγραφής του , λόγω κι ενός μπόνους έφτασε σχεδόν τα 5).

Στην Στουτγκάρδη πάντως υποστήριζαν, ακόμη και όταν δεν αγωνιζόταν “δεν έχει τιμή ο Δώνης...”! Αλλά και οτι “τον πιστεύουμε...”! Βέβαια εννιά σερί ματς στον πάγκο είναι πολλά, ακόμη κι αν προέρχεσαι από σοβαρό τραυματισμό, όπως ο Δώνης. Μέχρι και... υπόνοιες πως δεν τον συμπαθεί ο νέος κόουτς, επειδή είναι Τούρκος υπήρξαν από το περιβάλλον του 22χρονου Έλληνα διεθνή.

Ο Κορκούτ όμως, αναλαμβάνοντας μεσούσης της περιόδου την Στουτγκάρδη, δεν θέλησε να αλλάξει μια ομάδα που έπαιρνε αποτελέσματα (όχι μόνο την έσωσε αλλά έφτασε τελευταία αγωνιστική να διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο). Όταν όμως, ρωτήθηκε από την διοίκηση έδωσε το στίγμα του: είχε τον Δώνη στους 16 βασικούς στον προγραμματισμό για την νέα σεζόν, Νο 1 μάλιστα στη θέση του δεξιού φτερού, με στόχο να κτυπήσουν Ευρώπη...

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK