Ντι Ματέο και στο βάθος... Έρικσον για ΠΑΟ!

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ αποκαλύπτει πως ο Αβραάμ Γκράντ από τον Απρίλιο και την... Ινδία, λειτουργεί ως εν δυνάμει ποδοσφαιρικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, κάνοντας προγραμματισμό για την... εποχή της Pan Asia. Οι 2 προπονητικές επιλογές του και η συχνότατη πλέον τηλεφωνική επικοινωνία του 70χρονου Σουηδού με τον Πιεμπονγκσάντ.

Ντι Ματέο και στο βάθος... Έρικσον για ΠΑΟ!

Το απόγευμα επιβεβαιώθηκε πως ο Αβραάμ Γκράντ θα είναι ο εκλεκτός της Pan Asia για να "τρέξει" το ποδοσφαιρικό πρότζεκτ του Παναθηναϊκού, εφόσον μέχρι τις 30 Ιουνίου πάνε όλα καλά και ολοκληρωθεί το deal της μεταβίβασης της "πράσινης" ΠΑΕ από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ποιος, πότε και πού το επιβεβαίωσε; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ίδιος, ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, στο περιθώριο των συζητήσεων του με τον Mr Σκάι και των νομικών συνεργατών των δύο πλευρών. Σύμφωνα λοιπόν με τον Ταϊλανδό μπρόκερ, ο 63χρονος προπονητής θα είναι στην νέα εποχή του Παναθηναϊκού ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας που θα "τρέξει" όλο τον προγραμματισμό.

Συγκεκριμένα τη χαρακτήρισε έτοιμη λύση.

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ είχε αποκαλύψει την Πρωτομαγιά την ιδιαίτερη σχέση του Αβραάμ Γκράντ με τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο. Τώρα, η στήλη έρχεται με νέες αποκαλύψεις και... λεπτομέρειες, κατευθείαν από την πιάτσα agents του Λονδίνου. Πάμε:

--- Ο Γκράντ μέχρι τέλος Μαΐου είχε συμβόλαιο με την Northeast United της Ινδίας. Ήταν προπονητής της και την υποβίβασε (ουραγός). Αυτό όμως, δεν του απαγορεύει να δουλεύει ήδη για τον... Παναθηναϊκό!

--- Στο πλάνο, λοιπόν, του Γκράντ για τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού υπάρχουν δυο μεγάλα ονόματα. Ο Ντι Ματέο είναι η βασική του επιλογή και ο Σβεν Γκόραν Έρικσον η εναλλακτική του!

--- Ο 70χρονος Έρικσον είναι σε ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας το τελευταίο διάστημα τόσο με τον Γκραντ όσο και με τον ίδιο τον Πιεμπονγκσάντ. Για το πρότζεκτ Παναθηναϊκός βεβαίως... Με τον Έρικσον ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ γνωρίζεται πολύ καλά από την εποχή που ήταν στην Μάντσεστερ Σίτι, επί Τακσίν Σιναβάτρα.

--- Ο τελευταίος πάγκος του Ντι Ματέο ήταν της Αστον Βίλα, απο την οποία έφυγε στις 3 Οκτωβρίου 2016. Ο τελευταίος πάγκος του Έρικσεν ήταν της κινέζικης Shenzhen (δεύτερης κατηγορίας) από την οποία αποχώρησε τον Ιούνιο του 2017! Ο Σουηδός προπονητής από το 2013 ήταν στην Κίνα, περνώντας από τους πάγκους δυο άλλων καλών ομάδων (Shanghai SIPG και Guangzhou R&F). Ο τελευταίος πάγκος ευρωπαϊκής ομάδας ήταν της Λέστερ (2010/11), όταν είχε αντικαταστήσει τον Πάουλο Σόουζα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK