Καρτάμπια στα δίχτυα του Ολυμπιακού!

Ποιος είναι ο λάτιν παικταράς, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι παρότι η Κορούνια έχει συμφωνητικό μαζί του, είναι "φακελωμένος" από τον Ολυμπιακό και η πιάτσα των agents τον στέλνει το καλοκαίρι στον Πειραιά! Πως εμπλέκονται στην υπόθεση ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ και όλες τις λεπτομέρειες... (VIDEOS)

Καρτάμπια στα δίχτυα του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός μπορεί τον τελευταίο καιρό να είχε τα... θέματα του με τους προπονητές (από Μπέντο σε Βούζα κι από εκεί σε Λεμονή). Και μπορεί να ... συσπειρώθηκε – μαζεύτηκε αγωνιστικά για να "κλειδώσει" τον πρωταθληματικό τίτλο ώστε να αφοσιωθεί μετά στην επίτευξη του νταμπλ, ΑΛΛΑ αυτά δεν σημαίνουν πως παράλληλα το κλαμπ, με τους ανθρώπους του, δεν δουλεύουν (από τώρα) πάνω στον μεταγραφικό προγραμματισμό της νέας περιόδου!

Το ερχόμενο καλοκαίρι πρέπει να ... κτιστεί ο Ολυμπιακός της νέας εποχής, θα αλλάξουν πάρα πολλά... υλικά, το υπάρχον ρόστερ θα έχει μεγάλες προσθαφαιρέσεις κι αποτελεί κοινό μυστικό στην πιάτσα των agents - τόσο του ελληνικού, όσο και του εξωτερικού – πως ΗΔΗ έχουν προχωρήσει κάποιες υποθέσεις, σε βαθμό που να θεωρούνται είτε κλεισμένες, είτε πολύ κοντά στο να κλείσουν.

Ανεξάρτητα από το αν ο Τάκης Λεμονής συνεχίσει στον πάγκο και μετά τον Μάιο ή έρθει τελικά ξένος προπονητής, ο Ολυμπιακός έχει οργανωμένο τμήμα σκάουτινγκ και συνεργασίες με διεθνή μανατζερικά Γραφεία - και φυσικά το...ρευστό - που του επιτρέπει στο δεδομένο τάιμινγκ να κάνει τέτοιες κινήσεις, απευθυνόμενος σε συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό... target group (π. χ. ελεύθερων παικτών), με σοβαρές, μάλιστα, πιθανότητες επιτυχίας.

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ "ψάχτηκε", λοιπόν, στην μεταγραφική αγορά της Ιβηρικής αλλά και της Γαλλίας, εκεί δηλαδή που οι "ερυθρόλευκοι" διαθέτουν μεγάλες άκρες και διαχρονικά τις... τιμούν και μάλλον βγάλαμε... λαβράκι με ονοματεπώνυμο! Αυτό του Φεντερίκο Καρτάμπια! Πρόκειται για τον 24χρονο Αργεντινό εξτρέμ, "συγχωριανό" του Μέσι (γεννημένος κι αυτός στο Ροζάριο), δημιούργημα των ακαδημιών της Βαλένθια (έχει και ισπανική υπηκοότητα), ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Για την ακρίβεια εφόσον η Λα Κορούνια, που τον πήρε ελεύθερο στις 30 Ιανουρίου και την επομένη τον έστειλε δανεικό για 6 μήνες στην Μπράγκα, δεν ενεργοποιήσει το ιδιωτικό συμφωνητικό που έχει μαζί του και τον κάνει παίκτης της ως το 2022. Κάτι πάντως που σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης από την Ισπανία δεν έχει την πρόθεση...

Ο αριστεροπόδαρος Καρτάμπια - αγωνίζεται πάντως και στα δύο φτερά, είναι γρήγορος, καλός στο ένας εναντίον ενός και με άριστα "στημένα"- δεν αποτελεί... πρόσφατη ανακάλυψη για τους "ερυθρόλευκους". Για την ακρίβεια τον έχουν "φακελωμένο" εδώ και δύο χρόνια, συγκεκριμένα από το 2015 και την σούπερ σεζόν που έκανε ως δανεικός στην Κόρδοβα. Την επόμενη περίοδο, πάλι ως δανεικός, έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα με την Κορούνια του Βίκτορ Σάντσεθ.

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Το περασμένο καλοκαίρι (2016) ο Ολυμπιακός προσπάθησε να κάνει δικό του τον Καρτάμπια, αλλά δεν τα κατάφερε. Έμεινε στην Βαλένθια χωρίς, πάντως, να παίζει συχνά (μόλις 4 ματς στην "Πριμέρα" και 2 στο "Κόπα ντελ Ρέι"), για να αποτελέσει τον Γενάρη βασικό μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, που προσπάθησε να τον αγοράσει από την Βαλένθια με συνιδιοκτησία.

Ο ίδιος όμως, ήταν διστακτικός τότε για Ελλάδα, στην Τούμπα έλεγαν πως ζήτησε συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές άνω του 1,2 εκατ. Ευρώ και τελικά στις 30 Ιανουρίου ανακοινώθηκε από την στην Κορούνια, που την επομένη ημέρα, όμως, τον δάνεισε με την σειρά της στην Μπράγκα! Στην Πορτογαλία μετράει ως τώρα 8 ματς (κανένα 90λεπτο), με 2 γκολ (το δεύτερο την τελευταία αγωνιστική, στο 3-3 με την Μαρίτιμο) και μία ασίστ.

ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ: στην Ισπανία, πριν από περίπου μια εβδομάδα, κυκλοφόρησε σε πολύ αξιόπιστο μανατζερικο κύκλο – με... κανάλια στην Ελλάδα – πως ο Φεντερίκο Καρτάμπια συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, επειδή η Λα Κορούνια δεν θα προχωρήσει την συμφωνία μαζί του που υπήρχε από τον Γενάρη (με οψιόν για το καλοκαίρι).

To επιπλέον στοιχείο που έμαθε το "ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ" είναι πως στον "ερυθρόλευκο" φάκελο του Καρτάμπια υπήρχαν και οι... θερμές εισηγήσεις από δύο πρώην προπονητές του Ολυμπιακού ενώ λέγεται πως έγινε πρόσφατα και η σχετική "αποστολή" στην Αθήνα των ανθρώπων του άσου.

ΥΓ.: Ο Ντε Μπαρτόλο είχε το όνομα του Καρτάμπια πρώτο στην λίστα με τους εξτρέμ που προόριζε το καλοκαίρι για την ΑΕΚ, αν δεν τον "τελείωνε" ο Δημήτρης Μελισσανίδης τον Γενάρη, από την θέση του τσιφ σκάουτ. Φέρεται, μάλιστα, να είχε προλάβει να του κάνει και την σχετική βολιδοσκόπηση για τους "κιτρινόμαυρους". Πίστευε πως μαζί με τον Αραούχο ("δικός" του κι αυτός) θα μπορούσαν να κάνουν... μεγάλα πράγματα στο γήπεδο.



News 24/7

24MEDIA NETWORK