Ο ...φίλος του Μαρινάκη φέρνει λεφτά στην ΑΕΚ!

Οι δύο Σέρβοι μεγαλοατζέντηδες που έκαναν την δουλειά του Μιλιβόγεβιτς στην Κρύσταλ Πάλας έχουν το... Κανάλι για να περάσουν και τον Βράνιες. Η... κρίσιμη Παρασκευή και η πρόβλεψη πως "το deal για τον Βόσνιο στόπερ δεν θα είναι για κάτω από 4 μύρια". Διαβάστε το "ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ".

Ο ...φίλος του Μαρινάκη φέρνει λεφτά στην ΑΕΚ!

Tι σχέση μπορεί να έχουν οι άνθρωποι που είναι... υπεύθυνοι για το super deal του Μιλιβόγεβιτς στην Κρύσταλ Πάλας, με την ενδεχόμενη μετακίνηση του Βράνιες στον λονδρέζικο σύλλογο; Είναι οι ίδιοι...

Μιλάμε δηλαδή για τους Νίκολα Νταμιάνατς και Φάλι Ραμαντάνι, ιδιοκτήτες του μεγάλου σερβικού μανατζερικού Γραφείου Lian Sports, με πελάτες τους από τους Πέρισιτς, Μάρκος Αλόνσο, Κάλινιτς μέχρι τους Φέϊσα, Νάστασιτς, Λιάιτς, Γιόβετιτς, Μαξίμοβιτς κι από τους Μιλιβόγιεβιτς, Χαντανοβιτς, Μάρκοβιτς, Σεφέροβιτς ως τους Μάριν, Ζντιέλαρ, Mίλιτς και... Μπέσνικ Χάσι!!

Βέβαια ο Βράνιες σε αντίθεση με τον “Μίλι” έχει ατζέντη τον Γαγκάνια αλλά ο διεθνής Βόσνιος στόπερ γνωρίζει πολύ καλά πως με τον συγκεκριμένο πολύ δύσκολα θα... πάει στην Πρέμιερ Λιγκ. Κι από την στιγμή που όπως λέει και μια κλασική μανατζερική ατάκα : “ο ήλιος βγαίνει για όλους...”, κάλλιστα το συγκεκριμένο deal μπορεί να γίνει από την στιγμή που τα ποσά είναι καλά για όλες τις πλευρές.

Κατά συνέπεια ούτε ο Βράνιες θα μπορούσε να ... κλείσει το τηλέφωνο στους κορυφαίους Σέρβους ατζέντηδες (που πρόσφατα διαπραγματεύτηκαν κι έκλεισαν συμφωνία 20 εκ. €, του Κάλινιτς από την Φιορεντίνα στην Μίλαν) όταν τον ρώτησαν αν θα τον ενδιέφερε μια πρόταση από την Κρύσταλ Πάλας. Ούτε η ΑΕΚ να σκεφθεί πως επειδή ο Ραμαντάνι είναι κολλητός του Μαρινάκη (και συνεργάζονται από τον Ολυμπιακό μέχρι την Νότιγχαμ), θα “κάψει” ένα deal που μπορεί να της αποφέρει πολλά εκατομμύρια για έναν παίκτη που τον πήρε τσάμπα.

Πάμε τώρα στο δια ταύτα: σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστη ελληνική μανατζερικη πηγή, με πληροφορίες κατευθείαν από την Lian Sports η υπόθεση Βράνιες θα μπει στη τελική ευθεία από την Παρασκευή, μετά δηλαδή την ρεβάνς της ΑΕΚ με την Μπριζ. Όπως μάλιστα έλεγαν το ποσό που μπορεί να φτάσει η πρόταση της Πάλας σε καμία περίπτωση δεν θα είναι κάτω από 4 εκατομμύρια για την Ένωση. Αντιθέτως θεωρούν πιο πιθανό να είναι και πάνω από πέντε μύρια!!

Η Κρύσταλ Πάλας του Φράνκ ντε Μπουρ παίζει με τρεις στόπερ, τον Βράνιες τον γνώριζαν από την Εθνική Βοσνίας αλλά την απόφαση να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του πήραν μετά το ματς στο Μπριζ. Η Lian Sports έχει το...Κανάλι στην Πάλας να περάσει παίκτη της και το προσπάθησε με τον Νάστασιτς αλλά οι απαιτήσεις της Σάλκε πλησίασαν στα 15 μύρια. Έτσι πήγαν μετά στον Βράνιες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK