"Ο Κάιπερς έχει συμφωνήσει με Ολυμπιακό"

Μπορεί ο Εργοτέλης την Τρίτη να ανακοίνωσε ουσιαστικά την συμφωνία με την ΑΕΚ, για την παραχώρηση του 2ου σκόρερ της Football League, αλλά στο Βέλγιο κυκλοφόρησε χθες το ανατρεπτικό σενάριο που θέλει τον 21χρονο φορ να κρατάει ακόμη ανοικτή την μεταγραφή αυτή αφού προτιμάει τους "ερυθρόλευκους".

"Ο Κάιπερς έχει συμφωνήσει με Ολυμπιακό"

" Υπάρχει συμφωνία με την ΑΕΚ για τον Κάιπερς. Είμαστε ικανοποιημένοι. Θα έρθουν και έμψυχα ανταλλάγματα. Θα προσπαθήσουμε o ένας να είναι ο Τσέλιος. Όταν υπάρχει κάτι νεώτερο θα το ανακοινώσουμε. Δεν ήθελε ο παίκτης να πάει σε ομάδα εκτός Ευρώπης...". Τάδε έφη Γιώργος Τουντζάρης, γενικός διευθυντής του Εργότελη, μιλώντας την περασμένη Τρίτη στο κρητικό Athletic Radio 104,2.

Γιατί το θυμηθήκαμε; Επειδή στο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ έφτασε η πληροφορία από την βελγική πιάτσα agents πως ο ίδιος, ο δεύτερος σκόρερ της φετινής Football League ( με 22 γκολ) είναι που κρατάει ακόμη ανοικτή την μεταγραφή του στην Ένωση. Εκεί δηλαδή που θέλει να τον στείλει η ομάδα του αφού επαναλαμβάνουμε, Εργοτέλης κι ΑΕΚ έχουν δώσει τα χέρια.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις βελγικές μανατζερικές πηγές ο Ούγκο Κάιπερς προτιμάει να πάει σε άλλη ομάδα της ελληνικής Big-4. Προφανώς όχι γιατί ήταν... οπαδός της από μικρό παιδί, αλλά επειδή η συγκεκριμένη τον έχει προσεγγίσει καταθέτοντας του καλύτερη προσφορά. Μάλιστα, αν πιστέψουμε την εν λόγω πηγή, ο Κάιπερς ( που έχει συμβόλαιο ως το 2019) συμφώνησε κιόλας μαζί της.

Φωτογραφίζουν δε τον Ολυμπιακό, πως είναι η ελληνική ομάδα που τα έχει βρει με τον Βέλγο στράικερ και πάει να... χαλάσει την μεταγραφή της ΑΕΚ. Με τους "ερυθρόλευκους" πάντως να έχουν αποκτήσει ήδη τον πρώτο σκόρερ της Football League Δημήτρη Μάνο του ΟΦΗ ( 24 γκολ).

Να επισημάνουμε εδώ πως ο Ολυμπιακός έχει ήδη καταθέσει συμβόλαιο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, περιμένοντας πλέον να δει αν η ΑΕΚ θα καταθέσει δικό της, όπως έχει προαναγγείλει. Και εκτός από τον MVP του πρωταθλήματος τον οποίο έντυσε στα "ερυθρόλευκα", από το βράδυ της Παρασκευής το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ξέρει πως επήλθε συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Φετφατζίδη, δηλαδή τον παίκτη που η ΑΕΚ είχε ως πρώτη της επιλογή για "αντί - Λάζαρο!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK