Ο Μελιόπουλος που αρέσει στον Μόντσι και ο Πανόπουλος που τον έχει τάξει σε ομάδα της Big 4!

Μετά τον 17χρονο Νίκο Μιχελή του Αστέρα Τρίπολης ο οποίος βρίσκεται στην... εξώπορτα της Μίλαν, ο Δημήτρης Μελιόπουλος αποτελεί προσωπική επιλογή του ποδοσφαιρικού διευθυντή της Ρόμα! Στην Ξάνθη όμως, ενημέρωσαν και περιμένουν πρόταση της μέχρι 29 Μαΐου γιατί μετά ο Πανόπουλος θα τον δώσει σε μεγάλη ελληνική ομάδα.

Ο Μελιόπουλος που αρέσει στον Μόντσι και ο Πανόπουλος που τον έχει τάξει σε ομάδα της Big 4!

Το... "Έλληνας αμυντικός" στην Ευρώπη έχει πλέον μεγάλη πέραση και δεν αποτελεί απλά... μόδα. Για την ακρίβεια ομάδες και σκάουτερς θεωρούν πως το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να βγάλει σπουδαίους αμυντικούς. Με αποτέλεσμα να γίνονται... εξαγωγή και μάλιστα να θεωρούν όσο μικρότερος, τόσο καλύτερα για αυτούς...

Το διαπιστώσαμε με την περίπτωση του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου στην Αρσεναλ κι εσχάτως με τον... άγνωστο Νίκο Μιχελή, οποίος είναι κυριολεκτικά στην... εξώπορτα κοτζάμ Μίλαν.

Μιλάμε για έναν 17χρονο αριστεροπόδαρο στόπερ κι αμυντικό χαφ, ο οποίος από την ομάδα των εκπαιδευτηρίων του Κωστέα Γείτονα (που είχε συνεργασία με την Γιουβέντους) και ενώ για διαφορετικούς λόγους απορρίφθηκε το καλοκαίρι από Ατρόμητο, Πανιώνιο βρήκε τελικά ...ποδοσφαιρική στέγη στην Τρίπολη, όπου παίζοντας στην Κ17 και Κ20 του Αστέρα, εντυπωσίασε τον τσιφ σκάουτερ των "ροσονερί". Και πιθανότατα να τον υπογράψουν την ερχόμενη εβδομάδα...

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ έρχεται όμως, να αποκαλύψει πως μεγάλη δύναμη της Serie A, είναι πολύ πιθανό μέσα στον Μάϊο να κάνει κίνηση για την αγορά ενος άλλου νεαρού μεσοαμυντικού, που αγωνίζεται σε ομάδα της περιφέρειας. Τουλάχιστον έτσι έχει ενημερώσει η Ρόμα την Ξάνθη για τον... Δημήτρη Μελιόπουλο!

Σύμφωνα με την πιάτσα agents (και όχι μόνο), ο πρώτος 'Ελληνας ποδοσφαιριστής γεννημένος μετά το μιλένιουμ που αγωνίστηκε (φέτος) στην Super League, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον προσωπικά του Μόντσι! Του πετυχημένου ποδοσφαιρικού διευθυντή της Ρόμα (και πρώην της Σεβίλλης), στον οποίο αρέσει ο Μελιόπουλος.

Λέγεται μάλιστα πως έχει ενημερωθεί και η Ξάνθη και πως ο μεγαλομέτοχος της ακριτικής ΠΑΕ ...απάντησε πως η Ρόμα αν θέλει τον Μελιόπουλο θα πρέπει να τους καταθέσει προσφορά (πάνω από εκατομμύριο, εννοείται) μέχρι 29 Μαϊου!

Κι αυτό αφού μετά (όπως μεταφέρθηκε στους Ρωμαίος) θα έχει τον πρώτο λόγο ομάδα της ελληνικής Big 4, στην οποία ο Πανόπουλος φέρεται να έχει ήδη τάξει τον ταλαντούχο παίκτη του. Αν και ο Μελιόπουλος μάλλον προτιμάει ή να πάει στο εξωτερικό ή να μείνει ακόμη ένα χρόνο στην Ξάνθη και να "ψηθεί".

Ασφαλώς και το ιντριγκαδορικο ερώτημα στην περίπτωση αυτή είναι σε ποια μπιγκφοράτη έχει δώσει το πλεονέκτημα για Μελιόπουλο ο Πανόπουλος. Ο Ολυμπιακός τον θέλει, ο Μίχελ τον έχει ψηλά στην λίστα του ΠΑΟΚ αλλά ο Μελισσανίδης έχει τον τρόπο του με τον Πανόπουλο. Και πριν από 2 μήνες σε δείπνο τους στα νότια προάστια είχε διαρρεύσει πως συζήτησαν την απόκτηση του "σύγχρονου Αντζα" της Ξάνθης. Λέτε να αποτελέσει τον νέο Μάνταλο;

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK