Ο Μέντες "δουλεύει" Αγκούστο για Ολυμπιακό!!

Ο Γουίλιαν Αράο... καθυστερεί & στην Τουρκία λένε πως ο Πορτογάλος agent θέλει να πάει τον κίπερ Σα στην Μπεσίκτας & να λύσει τον δανεισμό του Φιλίπε Αγκούστο από την Μπενφίκα στην Αλάνιασπορ για να τον φέρει μετά στους "ερυθρόλευκους"! Ποιος είναι ο 25χρονος Βραζιλιάνος & το παρελθόν του;

Ο Μέντες "δουλεύει" Αγκούστο για Ολυμπιακό!!

Τρελό διπλό μεταγραφικό σενάριο κυκλοφορεί στην Τουρκία, τόσο στην πιάτσα agents όσο και στα τοπικά ΜΜΕ. Αφορά δύο πελάτες του "χρυσοδάκτυλου" Ζόρζε Μέντες και στο ένα εμπλέκεται ο Ολυμπιακός!!

Εξηγούμεθα: οι Τούρκοι λένε πως ο Πορτογάλος ατζέντης διαπραγματεύεται τον δανεισμό του Ζοσέ Σα από την Πόρτο στην Μπεσίκτας. Είναι 25χρονος γκολκίπερ που σύμφωνα με ελληνικό δημοσίευμα είχε "παίξει" και για την Νότιγχαμ Φόρεστ του Μαρινάκη!

Όπως λένε για τον Μέντες οτι προσπαθεί να ... λύσει τον δανεισμό του Φιλίπε Αγκούστο με την Αλάνιασπορ (των Βιγιαφάνιες, Τζαβέλα, Μανιάτη), προκειμένου να τον φέρει μετά στον Ολυμπιακό!

Ο Αγκούστο είναι 25χρονος Βραζιλιάνος, που αγωνίζεται τόσο ως αμυντικός χαφ όσο και ως αριστερός εσωτερικός, ανήκει στην Μπενφίκα και τον περασμένο Γενάρη πήγε στην Αλάνια δανεικός για 1,5 χρόνο!

Η Μπενφίκα τον είχε αγοράσει 2 εκ. € τον Γενάρη του 2017 από την Ρίο Αβε, η οποία ήταν η πρώτη του ομάδα στην Ευρώπη το 2012, όταν αποκτήθηκε από την Μπάια.

Στην Πορτογαλία πήγε ως σπουδαίο ταλέντο, με την Ρίο Αβε να πληρώνει για τον 19χρονο τότε μέσο, 2,2 εκ. €. Παρότι μάλιστα την διετία που ήταν εκεί προπονητής ο Πέδρο Μαρτίνς ο Φιλίπε Αγκούστο της άνηκε, την μια σεζόν (2014-15) δόθηκε δανεικός στην Βαλένθια και την επόμενη στην Μπράγκα. Όλες , όχι ... τυχαία, ομάδες στις οποίες λύνει και δένει ο agent Μέντες!

Στο δια ταύτα: η πληροφορία προέρχεται από την Τουρκία και το όνομα του αριστεροπόδαρου Φιλίπε Αγκούστο δεν έχει ακουστεί μέχρι τώρα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ( βέβαια σέρνεται εδώ και καιρό η υπόθεση του Γουίλιαν Αράο, που είναι της ίδιας θέσης). Ο Αγκούστο "δένεται" με δύο ομάδες, Μπενφίκα κι Αλανια, αλλά αυτά είναι...δουλειά του Μέντες να τα καθαρίσει , εφόσον υπάρχει όντως ενδιαφέρον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK