Ο Μποτία φέρνει 4 μύρια!!

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τα πως, τα γιατί και σε ποιες συγκεκριμένα ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν παίζει ΔΕΔΟΜΕΝΑ η πώληση του από τον Ολυμπιακό. Οι 4 μνηστήρες, η τιμή εκκίνησής του, τα λεφτά που πιάνει τώρα, ο ρόλος του Μίτσελ και η μανατζερική διαπλοκή.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τι κι αν ο Αλμπέρτο Μποτία περνάει καλά στην Ελλάδα. Τόσο στα επαγγελματικά του (βασικός κι από τους αρχηγούς του Ολυμπιακού), όσο και στα προσωπικά του (σε σοβαρή σχέση με την γνωστή τραγουδίστρια και πρώην του Γιώργου Σαμαρά, Φουρέιρα)...

Τι κι αν ο Μποτία έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο (ως το 2018) με τους “ερυθρόλευκους”... Στην Ισπανία λένε πως αυτό το καλοκαίρι είναι πάρα πολύ πιθανό να επιστρέψει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και ήδη έχει... καταγραφεί δεδομένα το ενδιαφέρον 4 ομάδων της!! Εξηγούμεθα:

Ρεαλ Σοσιεδάδ και Εσπανιόλ ήταν οι πρώτες δύο ομάδες που διέρρευσε πως ασχολούνται με την μεταγραφική υπόθεση Μποτία για το καλοκαίρι. Και δεν αποτελεί ψέμα... Τι κοινό έχουν και οι δύο; Διατηρούν πολύ καλές σχέσεις με τον μάνατζερ του Ισπανού στόπερ!

Εσχάτως βέβαια προστέθηκε και η Βιγιαρεάλ : σύμφωνα με την “Ας” τον Αλμπέρτο Μποτία θέλει ο (υποψήφιος μέχρι πρότινος για τον πάγκο του Ολυμπιακού) Φράν Εσκριμπά (είχαν ξανά συνεργαστεί στην Έλτσε) αφού του φεύγουν το καλοκαίρι Μπονέρα και Μουσάκιο.

Στην ισπανική πιάτσα agents όμως, φαβορί στην κούρσα αγοράς (από τον Ολυμπιακό) του 28χρονου αμυντικού θεωρούν την Μάλαγα ! Την ομάδα δηλαδή του Μίτσελ, ο οποίος και έχει εισηγηθεί την απόκτηση τόσο του Μποτία, όσο και του Ρομπέρτο για την νέα περίοδο. Άλλωστε ο “Μίστερ Χόλυγουντ” (όπως αποκαλούσαν τον λαμπερό Ισπανό κόουτς κάποιοι φίλοι του στον Πειραιά) ήταν εκείνος που είχε φέρει στο λιμάνι και τους δύο. Μετά το σούπερ φίνις της Μάλαγα στο ισπανικό πρωτάθλημα από την στιγμή που την ανέλαβε ο Μίτσελ, αναμένεται να έχει τον πρώτο λόγο στον μεταγραφικό προγραμματισμό της για την νεα σεζόν. Στην οποία δεν υπολογίζει τους βετεράνους Ντεμικέλις, Γουέλιγκτον αλλά και τον δανεικό Ντιέγκο Γιορέντε που θα επιστρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Το γεγονός πως από τα μέσα Μαΐου το όνομα του Μποτία... παίζει τόσο δυνατά μεταγραφικά στην Πριμέρα, δείχνει ξεκάθαρα την τάση αποχώρησής του από τον Ολυμπιακό. Είτε γιατί το σκέφτεται πλέον σοβαρά και ο ίδιος να επιστρέψει στην Ισπανία, είτε γιατί ο Ολυμπιακός τον έχει προς πώληση ενεργοποιώντας ήδη τις μανατζερικές άκρες του, είτε ο συνδυασμός τους. Μην ξεχνάτε και πως ο Ολυμπιακός στην θέση του Μποτία έχει 5 νεαρούς και εξελίξιμους παίκτες (Ρέτσος, Νικολάου, Βιάνα συν Λαίφη και Ρισβάνη, χωρίς να υπολογίζουμε τον Γούτα).

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ισπανική μανατζερική πιάτσα η τιμή του Μποτία ξεκινάει από τα 5 εκ. Ευρώ αλλά το deal με ισπανική ομάδα μπορεί να κλείσει στα 3,5 με 4 μύρια. Ο Ολυμπιακός πάντως για να τον αποκτήσει πριν άπω 3 χρόνια από την Σεβίλλη πλήρωσε 2 μύρια ενώ η τωρινή χρηματιστηριακή αξία του ανέρχεται στα 3 εκατομμύρια.

ΥΓ. Δεν είναι τυχαίο, αναφορικά με την πρόθεση του Ολυμπιακού να πουλήσει αυτό το καλοκαίρι τον Αλμπέρτο Μποτία, η κίνηση του να αγοράσει από την Έλτσε στα τέλη του 2016 είναι μικρό ποσοστό δικαιωμάτων που διατηρούσε.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK