Ο παίκτης του Ατρομήτου... δίπλα στον Σνάιντερ και οι νέοι που έχουν πέραση

Ποιος παίκτης του Νταμίρ Κάναντι έχει πολλές πιθανότητες να βρεθεί στο Κατάρ και την ομάδα του Γουέσλι Σνάιντερ; Πόσα δίνει η Έβερτον για τον Μανδά, πού θέλει να πάει ο Μπουζούκης και ποια τα δεδομένα του φλερτ Φιορεντίνας-Κουρμπέλη; Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ είναι αποκαλυπτικό και... μεταγραφικό.

Ο παίκτης του Ατρομήτου... δίπλα στον Σνάιντερ και οι νέοι που έχουν πέραση

1) Μεγάλο σουξέ απέκτησε ξαφνικά στο Κατάρ ο Θοδωρής Βασιλακάκης. Κι αυτό αφού πρόσφατα απέρριψε δελεαστική πρόταση από ομάδα της πρώτης 6άδας του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως μέσα στον Γενάρη μπορεί να "σκάσει" και δεύτερη πρόταση από το Κατάρ για τον Βασιλακάκη, από καλύτερη ομάδα η οποία έχει ήδη συλλέξει πληροφορίες στην Ελλάδα από ανθρώπους που τον ξέρουν. Ακούγεται πως μπορεί να είναι Αλ Γκαράφα του Σνάιντερ.

2) Στις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ που προστέθηκε πρόσφατα σε αυτές που έχουν ξετρελαθεί με τον Χρήστο Μανδά είναι η Εβερτον. Μια άλλη αγγλική ομάδα ήταν πρόθυμη να προσφέρει 300.000 € και να αγοράσει τον 16χρονο κίπερ, αλλά από τον Ατρόμητο ζήτησαν 1 εκατομμύριο!

3) Έχει λόγο ο Γιάννης Μπουζούκης που δεν ανανεώνει με τον Παναθηναϊκό, το συμβόλαιο του οποίου τελειώνει το καλοκαίρι. Ο Αστέρας Τρίπολης τον θέλει, ο νεαρός μέσος έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον τους και ο μάνατζερ του προτιμάει να πάει εκεί! Άλλωστε με τον Ουζουνίδη δεν παίρνει ευκαιρίες στους "πράσινους"...

4) Έγκυρος ο ντι Μάρτζιο στην αποκάλυψή του περί ενδιαφέροντος της Φιορεντίνα για Κουρμπέλη. Η ιταλική ομάδα όντως ασχολείται σοβαρά με την υπόθεση του και μάλιστα σε διπλή βάση: όχι τόσο ως αντικαταστάτης του Κολομβιανού Κάρλος Σαντσες που είναι να πουληθεί, όσο ως "αντί - Μπάντελι".

Ο Κροάτης αμυντικός χαφ δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι και ο Κουρμπέλης αποτελεί τον έναν από τους τρεις υποψήφιους αντικαταστάτες του. Στο δια ταύτα: σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, υπαρκτό το ενδιαφέρον της Φιορεντίνα για Κουρμπέλη, αλλά μάλλον από άλλη ομάδα, ίδιου βεληνεκούς, θα έρθει πρώτα πρόταση στην "πράσινη" ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK