Ο Ραμαντάνι άνοιξε μεγαλύτερη... πόρτα από του ΟΣΦΠ

Το απίστευτο... παρκάρισμα του Μίλιτς στην Νάπολι κόντρα στα θέλω του κόουτς Σάρι, τα "άλλα κόλπα" αξίας 39,5 εκ. του Φάλι με τον ντε Λαουρέντις και η εξυπηρέτηση, τα σχόλια... έκπληξης στου Ρέντη για την μεταγραφή του Κροάτη και το "ερυθρόλευκο" παρελθόν του αμφιλεγόμενου ατζέντη. "Επιμορφωτικό" ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ.

Ο Ραμαντάνι άνοιξε μεγαλύτερη... πόρτα από του ΟΣΦΠ
ramadani

Στον Ολυμπιακό πρόλαβε να παίξει 161 λεπτά στο πρωτάθλημα και 106 λεπτά στο Κύπελλο, συνολικά 4 ματς με απολογισμό μια... κόκκινη κάρτα (με την Λαμία στο Περιστέρι). Τι κι αν του κόστισε 1,5 εκατομμύριο Ευρώ και είχε... λαμπερή προέλευση (Φιορεντίνα γαρ), ο Κροάτης αριστερός μπακ... καταγράφηκε από τις κορυφαίες μεταγραφικές φούσκεςever.

Με μάνατζερ τον αμφιλεγόμενο Φάλι Ραμαντάνι και τον αστικό μύθο να λέει πώς... θαυμαστής του Μιλιτς ήταν ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, κατάφερε να μην τον βλέπουν τρεις προπονητές: ο ... Χάσι (παρότι Ραμαντανικός), ο Λεμονής και ο Όσκαρ Γκαρθία!

Κάπως έτσι εξηγείται πως στο άκουσμα της είδησης ότι ο Μίλιτς θα καταλήξει στην Νάπολι ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού και νυν της Μάλαγα, Μάριο Αρμάντο Ουσίγιος, δεν.... μπόρεσε καν να συγκρατήσει δημόσια την έκπληξη του ενώ πρώην συμπαίκτες του στου Ρέντη αρχικά δεν το πίστευαν!!

Τα πιο... ωραία πάντως έφτασαν στο " Ευαγγέλιο" από Ιταλία μεριά. Κι αυτό αφού τον Χρβόγιε Μίλιτς ουσιαστικά... πάρκαρε στους "παρτονοπέι" ο Φαλι Ραμαντάνι! Κι αυτό αφού δεν ήταν επιλογής, ούτε καν έγκρισής του Μαουρίτσιο Σάρι!

Στην πραγματικότητα ήταν μια ... εξυπηρέτηση στον Ραμαντάνι από τον πρόεδρο της Νάπολι, στον οποίο ο κόουτς Σάρι σε ελεύθερη μετάφραση αφού είπε την άποψη του για τον Κροάτη και την... αγωνιστική τύχη που τον περιμένει, τον άφησε να κάνει ότι θέλει! Το αποτέλεσμα ήταν μετά από αρκετές ημέρες... καθυστέρησης, το αφεντικό, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις (και όχι ο σύλλογος), να... πρωτοτυπήσει και να ανακοινώσει χθες μέσω του προσωπικού του τουίτερ την απόκτηση του Μίλιτς!

Στο δια ταύτα: μιλάμε για ακόμη ένα... θαυμαστό μανατζερικό κόλπο του Ραμαντάνι, σε ένα κλαμπ που έχει... ανοίξει για καλά την πόρτα και το... θησαυροφυλάκιο του.

Το περασμένο καλοκαίρι η Νάπολι πλήρωσε 20 εκατομμύρια στην Τορίνο για να αγοράσει τον Σέρβο στόπερ Νικόλα Μαξίμοβιτς, που τον είχαν για ένα χρόνο δανεικό στην Νάπολι πληρώνοντας επιπλέον ενοίκιο 5 μύρια. Ο Σέρβος στόπερ ως δανεικός έκανε μόλις 12 συμμετοχές, φέτος 4 και τον Γενάρη δόθηκε δανεικός στην Σπαρτάκ Μόσχας.

Ποιος ήταν ο μάνατζερ του και ο άνθρωπος πίσω από όλα αυτά; Ο Φάλι Ραμαντάνι! Όπως και του επίσης Κροάτη Μάρκο Ρόγκ, που την σεζόν 2016-17 έπαιξε ως δανεικός από την Ντιναμό Ζαγκρεμπ στην Νάπολι με ενοίκιο 1,5 μύριο και το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκε με άλλα 13 εκατομμύρια ευρώ! Καρμπόν περιπτώσεις με του Μαξίμοβιτς δηλαδή... Τυχαίο; Όχι φυσικά.

Όταν, λοιπόν, έχεις πείσει την Νάπολι να ξοδέψει συνολικά 33 εκατομμύρια Ευρώ(!!) για την αγορά κι άλλα 6,5 ως ενοίκια δανεισμών, συνολικά 39,5 εκ. για δύο πρώην "Γιούγκο", πολύ εύκολα του...περνάς και τρίτο για κάτι ψιλά (μόλις 200 χιλιάρικα). Τον αόρατο στον Ολυμπιακό Χρβόγιε Μίλιτς.

Τι να συζητάμε, λοιπόν, στην εποχή που τα παντοδύναμα μανατζερικά Κανάλια διαθέτουν τα μεγάλα μέσα ακόμη και σε ομάδες επιπέδου Νάπολι. Δημιουργώντας τρελές υπεραξίες σπάζοντας μεροκάματα και μοιράζοντας σούπερ προμήθειες, ώστε να τις υποχρεώνουν να βολεύουν, δηλαδή να... παρκάρουν και να ξεπαρκάρουν και παίκτες – φύρες του κάθε Ραμαντάνι, Ραϊόλα, Μέντες, Ζαχαβι, Ενροτό κλπ.

Ο Μίλιτς το πιθανότερο είναι να μην αγωνιστεί στην Νάπολι αλλά το πέρασμά του από την... βιτρίνα της θα επιτρέψει στον Ραμαντάνι να του βρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο και νέα ομάδα το καλοκαίρι.

ΥΓ.Για την ιστορία οι σχέσεις του Φάλι με τον Ολυμπιακό - βασικά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη - παραμένουν σε φάση... ψυχρασίας, η οποία ουσιαστικά ξεκίνησε πριν ακόμη την απόλυση του"δικού" του Χάσι. Αιτία ο... παρελκυστικός ρόλος του Ραμαντάνι στην διαπραγμάτευση και την πώληση του Ρέτσου (στην ουσία προσπάθησε να την χαλάσει).

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από το μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK