Ο Σιώπης πήγε στον... Ατρόμητο!

Η ομάδα του Κάναντι ξεκίνησε για τη νέα σεζόν στο Περιστέρι, αλλά η παρουσία που σήκωσε πολλή... σκόνη ήταν του "κομμένου" από τον Ολυμπιακό μέσου να παρακολουθεί από την εξέδρα. Η επαρκής εξήγηση... Ρισβάνη, η πληρότητα στη θέση του, αλλά και τα... likes ατου Αυστριακού κόουτς στον Σιώπη.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Μανώλης Σιώπης και Σπύρος Ρισβάνης EUROKINISSI

Ο Μανώλης Σιώπης λόγω της ενέργειας του να ζητήσει να φύγει από τον Ολυμπιακό, μόλις δύο ήμερες μετά την έναρξη της προετοιμασίας, τέθηκε στο... περιθώριο!

Μάλιστα "χρεώθηκε" -πάρα τις διαψεύσεις- ενός "σχεδίου" που τον εμφάνιζε μέσω... Λεχ Πόζναν να καταλήγει στην ΑΕΚ!! Κάτι που έκανε ακόμη πιο βαρύ το κλίμα για αυτόν στου Ρέντη, με τις "ερυθρόλευκες" διαρροές των πρώτων ημερών να μιλάνε για τιμωρία που θα λειτουργούσε με την μορφή... παραδειγματισμού.

Η εμφάνισή του Σιώπη ,λοιπόν, στο γήπεδο του Περιστερίου, στην πρεμιέρα για την νέα σεζόν πολύ καλού του φίλου και πρώην συμπαίκτη του, Ρισβάνη, τον... ξαναέφερε στο προσκήνιο. Έστω μέσω... Ατρομήτου, με το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ να φωτίζει κάποιες πτυχές.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK