"Πάρτι" εκατομμυρίων γύρω από τον Παπασταθόπουλο!

Το ταβάνι της προσφοράς της Αρσεναλ για Παπασταθόπουλο και η διαφορά με την Ντόρτμουντ που "καίγεται" όμως, να τον πουλήσει. Το ταξίδι του μάνατζερ του στο Λονδίνο, η επιθυμία του πρώην προπονητή του, Τούχελ να τον πάρει στην Πάρι και η μανατζερική διαπλοκή με τον top agent Μέντες.

"Πάρτι" εκατομμυρίων γύρω από τον Παπασταθόπουλο!

Φρέσκα νέα από την διεθνή πιάτσα agents για την πώληση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου που έχει πολύ (παρασκηνιακό)ψωμί. Έχουμε και λέμε:

1. Η προσφορά της Αρσεναλ στην Ντόρτμουντ για τον Παπασταθόπουλο έφτασε τελικά τα 15 εκατ. € που είναι και το ταβάνι της...

2. Η Ντόρτμουντ ξεκίνησε τις απαιτήσεις της από τα 25 εκατ. αλλά πλέον έπεσε στα 18 και ένα μπόνους 3 εκατ. €. “Καίγεται” να πουλήσει τον Σωκράτη αφού δεν έχει πρόθεση να του ανανεώσει το συμβόλαιο, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι...

3. Οι μάνατζερς του και ο τεχνικός διευθυντής της Άρσεναλ Σβέν Μίσλινταντ (μέχρι τον περασμένο Νοέμβριο τσιφ σκάουτ της Ντόρτμουντ), δουλεύουν αυτή την μεταγραφική υπόθεση αλλά η γερμανική ομάδα κλωτσάει ακόμη στο οικονομικό.

4. Ο Έλληνας μάνατζερ του Παπασταθόπουλου βρίσκεται στο Λονδίνο για τις εξελίξεις...

5. Τον Σωκράτη θέλει στην Παρί Σεν Ζερμέν ο πρώην προπονητής του, Τόμας Τούχελ! Η Παρί μπορεί να δώσει πολύ περισσότερο χρήμα αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Για να γίνει το συγκεκριμένο deal θα πρέπει απαραιτήτως να περάσει από το μανατζερικό Γραφείο του “χρυσοδάκτυλου” Ζόρζε Μέντες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται με τους μάνατζερς του που προσπαθούν για Αρσεναλ !! Το οποίο Γραφείο του Μέντες “δουλεύει” τώρα και το “deal του αιώνα”, δηλαδή Ρονάλντο στην Παρί και Νειμάρ στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK