Πονάνε όσοι αγαπάνε, πονάει και ο Τάκης Λεμονής...

Ο... πικρός καφές του Τάκη Λεμονή μετά το αντίο στον Ολυμπιακό και το (τυχαίο) συναπάντημα τόσο με γνωστό Έλληνα βάρδο όσο και με ρεπόρτερ του Ολυμπιακού που είχε... προαναγγείλει την αποχώρησή του προκαλώντας πολλή κουβέντα. Το Ευαγγέλιο έχει όλες τις λεπτομέρειες. Ποιος χαιρέτησε ποιον και ποιοι δεν αντάλλαξαν ματιά.

Πονάνε όσοι αγαπάνε, πονάει και ο Τάκης Λεμονής...
lemonis adamantidis

Μόνο και μόνο η... συνύπαρξη στον ίδιο χώρο ενός προπονητή μεγάλης ομάδας μαζί με τους συνεργάτες του, ενός δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή μαζί με φίλους του επιχειρηματίες και ενός γνωστού αθλητικού συντάκτη - ραδιοφωνικού παραγωγού μαζί με εκδότη από τα Χανιά, συνιστά... είδηση.

Πόσο μάλλον δε όταν ο πρώτος αποτελεί τον απόλυτο πρωταγωνιστή των τελευταίων ωρών στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα και ο τρίτος είναι ρεπόρτερ της ίδιας (πρώην) ομάδας του προπονητή. Μάλιστα με τις απαραίτητες... δόσεις ίντριγκας, αν σκεφθεί κάποιος πως οι συγκεκριμένοι δύο δεν αντάλλαξαν... ματιά.

Ακόμη κι όταν ο κόουτς πέρασε ακριβώς δίπλα από το τραπέζι του δημοσιογράφου. Λεπτομέρεια: ο τελευταίος στις 31 Δεκεμβρίου είχε γράψει ένα άρθρο για το σενάριο αντικατάστασης του προπονητή από Ισπανό συνάδελφό του, το οποίο σήκωσε πολλή...σκόνη.

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ βρέθηκε συμπτωματικά -όπως και οι υπόλοιποι- στο ίδιο μαγαζί, πάνω-κάτω την ίδια ώρα με τις υπόλοιπες τρεις... επώνυμες παρέες, οι οποίες ήταν διασκορπισμένες σε ισάριθμα τραπέζια. Όλα αυτά στο γνωστό resto cafe, Flavour, της Λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Άγιου Σώστη! Ποιοι ήταν εκεί;

Σ' ένα τραπέζι ο Τάκης Λεμονής με τον συνεργάτη του Μιχάλη Καβαλιέρη και το γυμναστή Γιάννη Ντουρουντό. Βρέθηκαν για ένα καφέ μετά την επίσκεψη τους για τελευταία φορά στου Ρέντη, όπου πήγαν να αποχαιρετήσουν τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Με τον Έλληνα κόουτς να δείχνει πως βρισκόταν (φυσιολογικά) σε έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Σε άλλο τραπέζι ήταν ο, ερυθρόλευκων αισθημάτων, Θέμης Αδαμαντίδης με τη δική του παρέα, με τους δύο άνδρες να χαιρετιούνται.

Και σε πιο μακρινό τραπέζι ο ρεπόρτερ Ολυμπιακού στον "Κόκκινο Πρωταθλητή" και παραγωγός στον Sport 24 radio 103,3, Διονύσης Βερβελές. Στην παρέα του στέλεχος κινέζικης εταιρίας και μέλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και πρόσωπο- έκπληξη, εκδότης από την Κρήτη, που συνδέεται με τον Ολυμπιακό!

Το πρώτο με το τρίτο τραπέζι πάντως, παρά την... "ερυθρόλευκη" σύνδεση, δεν είχε καμία επαφή. Παρότι αρκετοί από τους θαμώνες του Flavour - υπήρχαν κι άλλοι ποδοσφαιράνθρωποι εκείνη την ώρα στο εν λόγω στέκι – περίμεναν πώς και πώς κάτι τέτοιο...

Πονάνε όσοι αγαπάνε τον Ολυμπιακό, υπάρχουν όμως και κώδικες τιμής...

News 24/7

24MEDIA NETWORK