Πόσα ζήτησε από Ολυμπιακό ο Σνάιντερ

Στη Γαλατά ήδη άρχισαν να τον αναπολούν ενώ στη Πράγα ο Στραματσόνι αποκάλυψε πως του έκανε πρόταση και άκουσε για 5 μύρια! Και το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ έρχεται να αποκαλύψει την βολιδοσκόπηση που δέχτηκε ο “Ιπτάμενος Ολλανδός “ από τους “ερυθρόλευκους”, με το ποσό που ζήτησε να είναι μικρότερο!

Πόσα ζήτησε από Ολυμπιακό ο Σνάιντερ

Μπορεί να αποχαιρέτησε την Κωνσταντινούπολη και την Γαλατά μόλις στις 14 Ιουλίου αλλά στη πόρτα της εξόδου βρισκόταν αρκετό καιρό πριν. Με τους Τούρκους οπαδούς να μην συγχωρούν την διοίκηση και τον Ιγκόρ Τούντορ για το φάγωμα του.

Ο λόγος για τον Γουέσλι Σναϊντερ, με τον “ιπτάμενο” Ολλανδό στα 33του χρόνια να έχει ακόμη μεγάλη ζήτηση και κυρίως να μην ρίχνει το κασέ του. Πριν από 24 ώρες ήταν ο Αντρέα Στραματσόνι που ομολόγησε οτι τον προσέγγισε – γνωρίζονται καλά από την συνύπαρξή τους στην Ίντερ – και του πρότεινε να συνεργαστούν ξανά στη Σπάρτα Πράγας

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ όμως, ρωτώντας έμαθε πως διερευνητική επαφή προς τον Σνάιντερ έγινε και από ομάδα της ελληνικής Big 4. Συγκεκριμένα, από τον Ολυμπιακό, χωρίς πάντως να διευκρινίζεται το ταιμινγκ της εν λόγω βολιδοσκόπησης. Δηλαδή αν έγινε πριν ή μετά την 14η Ιουλίου. Ανεξάρτητα πάντως από αυτό, πρόκειται για θέμα που επιβεβαιώνεται τόσο από την πιάτσα των agent, όσο και από την Πλατεία Αλεξάνδρας.

Έχουμε και λέμε: ο Σνάιντερ ρωτήθηκε αν φεύγοντας από την “Τσιμ Μπομ” θα ερχόταν Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και με τι κασέ. Η απάντηση της πλευράς του Ολλανδού στάρ άφηνε ανοιχτή την πόρτα, όμως, με ένα...αλλά. Για την ακρίβεια πως θα το συζητούσε εφόσον η προσφορά που του έκαναν έφτανε τα 4 εκατομμύρια ευρώ!

Δηλαδή σε σχέση με την Σπάρτα για τους “ερυθρόλευκους” έκανε σκόντο ένα εκατομμύριο αλλά και πάλι είναι πάρα πολλά λεφτά. Για μια θέση μάλιστα που υπάρχει και ο Φορτούνης. Εκτός κι αν στο λιμάνι ήθελαν να είναι προετοιμασμένοι για την περίπτωση που προκύψει μεγάλη πρόταση για το “δεκάρι” τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK