Σφήνα ΠΑΟΚ για Κατράνη, στην Τούμπα ο παίκτης

Ο 20χρονος μπακ ήρθε στην Ελλάδα για τον ΠΑΟ, έχοντας μιλήσει με Ουζουνίδη και γνωρίζοντας πως θα έπαιρνε σημαντικό χρόνο συμμετοχής, αλλά ζήτησε να πληρώνεται από την Σεντ Ετιέν και εκεί που φάνηκε να κολλάει ο δανεισμός του εμφανίστηκε ο "δικέφαλος" και τον ανέβασε πριν από λίγο στη Θεσσαλονίκη. Αποκαλυπτικό, ανατρεπτικό, ρεπορτάζ.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
katranis molins EUROKINISSI

Πάμε για μεταγραφική ανατροπή στην υπόθεση του Αλέξανδρου Κατράνη. Κι αυτό αφού ο 20χρονος αριστερός μπακ, που ήρθε στην Ελλάδα με άδεια από την Σεντ Ετιέν για να κλείσει στον Παναθηναϊκό, ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη για να συζητήσει με τον ΠΑΟΚ!

Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά: ο Κατράνης αποκάλυψε την Κυριακή πως σήμερα Δευτέρα (29/1) ήταν πολύ πιθανό να υπέγραφε στον Παναθηναϊκό! Είχε μάλιστα μιλήσει με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος του είπε πως πιστεύει πολύ στο ταλέντο του και πως τον θέλει στους "πράσινους".

Ο Κατράνης πείστηκε πως στο "τριφύλλι" θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής από έναν προπονητή που του έχει εμπιστοσύνη και ο ίδιος τον θεωρεί από τους κορυφαίους. Αυτό που ενδιέφερε βασικά τον Βολιώτη μπακ είναι να... παίζει, κάτι που δεν κατάφερε στους "στεφανουά".

Ο δανεισμός του Κατράνη όμως στον Παναθηναϊκό κόλλησε στην επιθυμία του παίκτη να πληρώνεται από την Σεντ Ετιέν ή να εγγυηθεί η γαλλική ομάδα πως θα του καταβάλει τα χρήματα, αν οι "πράσινοι" δεν μπορούν να... αντεπεξέλθουν στο 6μηνο!

Για να μπει σήμερα στο... κάδρο ο ΠΑΟΚ για Κατράνη! Στον Παναθηναϊκό γνωρίζοντας το... οικονομικό αγκάθι της υπόθεσης (λόγω της ανασφάλειας του νεαρού αμυντικού) και μαθαίνοντας το ξαφνικό ενδιαφέρον που προέκυψε από τον ΠΑΟΚ (ο Διαμαντόπουλος είναι σε απευθείας επαφή με τον Μάκη Γκαγκάτση για την υπόθεση Κουρμπέλη), έσπευσαν να διαψεύδουν τα περί Κατράνη!!!

Στο δια ταύτα: ο "Δικέφαλος", που έχει μόνο τον Αζεβέδο αριστερό μπακ και τον Βιεϊρίνια που δεν θα... αντέξει για πολύ καιρό ακόμη να καλύπτει την θέση, μπήκε δυνατά σήμερα στο παιχνίδι απόκτησης του Κατράνη. Με αποτέλεσμα ο 20χρονος μπακ να κληθεί να πάρει το δρόμο για Θεσσαλονίκη και να βρεθεί στα Γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι "ασπρόμαυροι" τον θέλουν δανεικό με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι από την Σεντ Ετιέν. Μπορούν να του προσφέρουν οικονομική εγγύηση, αλλά προορίζεται για δεύτερη λύση, ενώ στον Παναθηναϊκό θα έπαιρνε ματς ως βασικός. Η επιλογή πάντως είναι του Κατράνη, που έχει και το πρέσινγκ του κολλητού και πρώην συμπαίκτη του, Λημνιού, για τον ΠΑΟΚ...

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από το μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK