Στη... βιτρίνα του Ατρομήτου ο Μανδάς!

Οι ξένοι σκάουτς τον έχουν βγάλει... Έλληνα Ντοναρούμα και όντας ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου, τώρα ετοιμάζεται να πάρει συμμετοχή και στο πρωτάθλημα, στην ίδια ηλικία με τον Ιταλό της Μίλαν. Το ενδιαφέρον από Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία και ο ρόλος του agent Κουτσολιάκου.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΣΠΑΡΤΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / ΜΑΝΔΑΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΣΠΑΡΤΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / ΜΑΝΔΑΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην αποστολή του Ατρόμητου για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στην Κέρκυρα στο Περιστέρι συμπεριλήφθηκε και ο Χρήστος Μανδάς. Μιλάμε για τον γκολκίπερ που τον περασμένο Νοέμβριο στην Σπάρτη, στο παιχνίδι Κυπέλλου με την τοπική ομάδα, μπήκε στο 65΄στη θέση του Μίρκοβιτς και έγινε ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του συλλόγου. Μόλις 16 ετών, 2 μηνών και 11 ημερών. Είχε προηγηθεί ένα άλλο ρεκόρ, αυτού του νεαρότερου επαγγελματία στην ιστορία του Ατρόμητου.

Ο Μανδάς μπορεί στο ελληνικό ευρύ κοινό να μην είναι ιδιαίτερα γνωστός αλλά στο ξένη πιάτσα των σκάουτς έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη. Βασικά με τα κατορθώματά του στις μικρές εθνικές ομάδες. Δεν είναι τυχαίο πως ενδιαφέρθηκε και τον έκανε... δικό του ο Πολ Κουτσολιάκος, ο "χρυσοδάκτυλος" των Ελλήνων ατζέντηδων, ο οποίος για πρώτη φορά ασχολήθηκε με τόσο νεαρό ποδοσφαιριστή, επιλέγοντας ουσιαστικά να του φτιάξει την καριέρα...

Δεν είναι τυχαίο πως κατά την τριήμερη παραμονή του ομογενή ατζέντη στην Αθήνα συναντήθηκε με τους Σπανό - Αγγελόπουλο, θέλοντας να συζητήσουν και το πρότζεκτ Μανδά. Ο πιτσιρικάς έχει ήδη... μάρκετ στο εξωτερικό, αφού υπάρχουν ενδιαφερόμενες ομάδες από Αγγλία, Ιταλία και Γερμανία που θα μπορούσαν να προσφέρουν μέχρι και 400 χιλιάρικα, αλλά ο... στόχος είναι πολύ υψηλότερος.

Για να συμβεί αυτό όμως, θα πρέπει να τον δουλέψουν σωστά κι ασφαλώς ο Ατρόμητος να τον βγάλει στη... βιτρίνα του!

Σε πρώτη φάση, λοιπόν, δεν αποκλείεται σήμερα να δούμε τον Χρήστο Μανδά να κάνει ακόμη και το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα (να πάρει χρόνο συμμετοχής), πριν δηλαδή κλείσει τα 17 του χρόνια. Αρχίζοντας να επιβεβαιώνει έτσι το "Έλληνας Ντοναρούμα", που τον έχουν βγάλει ξένοι σκάουτς, αφού να θυμίσουμε πως και ο Ιταλός κίπερ στα 16,5 εμφανίστηκε κάτω από τα δοκάρια της Μίλαν.

Και τη νέα σεζόν ο Μανδάς να είναι στην τριάδα των βασικών γκολκίπερ της ομάδας του Κάναντι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK