Τι ισχύει με Μπουρντίσο και Παναθηναϊκό

Το ενδιαφέρον και η προσφορά των “πράσινων” για έναν στόπερ που είχε συμφωνήσει με τον ΟΣΦΠ στις 600.000+200.000 € ετήσιες αποδοχές και τι μπορεί να σημαίνει η κίνηση αυτή για έναν από τους Μολέντο - Κουτρουμπή.

AS Roma defender Nicolas Burdisso celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Genoa and AS Roma at the Genoa Luigi Ferraris stadium, Italy, Sunday, Feb. 20, 2011. (AP Photo/Carlo Baroncini)
AS Roma defender Nicolas Burdisso celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Genoa and AS Roma at the Genoa Luigi Ferraris stadium, Italy, Sunday, Feb. 20, 2011. (AP Photo/Carlo Baroncini) ASSOCIATED PRESS

Ο Παναθηναϊκός δεν ψάχνει μόνο για “αντι- Ζέκα”, εξτρεμ αλλά και για στόπερ. Κι αν κρίνουμε από τις ... πόρτες που έχει ήδη “κτυπήσει”, κοιτάει και περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών με αξιοσέβαστο κασέ. Παρότι διαθέτει τους Μολέντο - Κουτρουμπή κι από πίσω τους Κολοβέτσιο - Ευαγγέλου.

Από την στιγμή , λοιπόν, που επιβεβαιώνεται μέχρι κεραίας από την ιταλική πιάτσαagent(όχι από ΠΑΟ, το διευκρινίζω)το ενδιαφέρον των “πράσινων” για τον Νικολάς Μπουρντίσο, μια από τις ερμηνείες που μπορεί να δοθεί στη συγκεκριμένη κίνηση είναι πως ενδεχομένως να “φαγωθεί” κάποιος από τους βασικούς στόπερ. Είτε γιατί μπορεί να περιμένουν πρόταση πώλησης του, είτε επειδή ο Ουζουνίδης θέλει κάτι διαφορετικό.

Το ερώτημα βέβαια που μπαίνει είναι πως ο Παναθηναϊκός του πολύ περιορισμένου μπάτζετ ενώ έχει συμφωνήσει με τον Μολέδο για αναπροσαρμογή – ανανέωση που θα τον πάει από τις 350.000 στις 600.000 € μαζί με τα μπόνους (δεν έχει υπογράψει ακόμη) και τον Κουτρουμπή των 280.000 €, κάνει κίνηση για τον Μπουρντίσο. Να αναφέρω απλώς πως ο Μπουρντίσο με τον Ολυμπιακό πριν από 25 ημέρες είχε συμφωνήσει με καθαρές ετήσιες αποδοχές 600.000 € και μπόνους 200.000 απορρίπτοντας προτάσεις των Τζένοα, Μπολόνια, Κίεβο!!

Στο δια ταύτα: σύμφωνα με ιταλικές πηγές άνθρωπος του Παναθηναϊκού προσέγγισε πριν από λίγες ημέρες τους μάνατζερ του Μπουρντίσο, ρώτησε τι ισχύει με Ολυμπιακό και για το κασέ του ενώ φέρεται να τους... έδωσε και προσφορά. Μόνο που η διαφορά είναι μεγάλη, απάντηση δεν έχουν δώσει οι μάνατζερ του Αργεντινού και όπως αποκάλυψε το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ συζητάνε σήμερα με Τορίνο.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK