Το "πέντε - δεκαπέντε " της ρήξης Ιβάν - Τίγρη και μια Αγγλίδα για τον Μάρκους Μπεργκ

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ έχει...inside information για την βασική αιτία (σχετική με τον προεκλογικό αγώνα στις Ενώσεις) που η σχέση Ιβάν Σαββίδη – Δημήτρη Μελισσανίδη πέρασε σε... φάση ψυχρασίας. Επίσης, ποια Πρεμιερλιγκάτη ομάδα “βλέπει”τον Μπέργκ και για ποιους 2 ακόμη παίκτες βρέθηκε το Σάββατο στα Πηγάδια σκάουτερ της

Το "πέντε - δεκαπέντε " της ρήξης Ιβάν - Τίγρη και μια Αγγλίδα για τον Μάρκους Μπεργκ
melisanidis ivan berg mixos

Ποια Κίνα για Μάρκους Μπέργκ... Εδώ υπάρχει βρετανική ομάδα με...ωραίο κλίμα και θάλασσα (για να αρέσει και στην Ζοζεφίν), που τον έχει σε περίοπτη θέση στην καλοκαιρινή μεταγραφική της λίστα. Μάλιστα άνθρωπος της τον (ξανα)παρακολούθησε στο Ξάνθη- Παναθηναϊκός, εκεί που πήγε για να δει βασικά και δύο Έλληνες παίκτες που τους έχουν προταθεί!Όσον αφορά στην πολυσυζητημένη ... παρεξήγηση Σαββίδη – Μελισσανίδη, το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ σας παρουσιάζει το “συνθηματικό” - για να μην καταλαβαίνουν οι πολλοί- που κυκλοφορεί στην πιάτσα μεταξύ των λίγων που γνωρίζουν τι πραγματικά συνέβη.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK