Fake news και παρασκήνιο με Ζίβκοβιτς

Μπόλικη σκόνη σήκωσε το ξανθιώτικο δημοσίευμα που ήθελε τον Σέρβο κίπερ να... γιορτάζει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ έρχεται να φωτίσει την υπόθεση: γιατί έγινε το πάρτι, ποιος ο ρόλος του... Γιασεμή, το "θέλω" του Λουτσέσκου, το... προαπαιτουμενο με Ρέι/Γλύκο και η... τιμή του Πανόπουλου.

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ζίφκοβιτς EUROKINISSI

Τελικά ο Ζόραν Ζίβκοβιτς έχει κλείσει για το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ ή όχι; Υπήρχε η (δήθεν) αποκάλυψη του ίδιου στο πάρτι του, το δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας αλλά και οι χλιαρές διαρροές του στυλ "δεν είναι έτσι ακριβώς..." κι από τις δύο ΠΑΕ. Τι έμαθε το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ;

Πρώτον, ο Σέρβος κίπερ είχε γενέθλια στις 14 Απριλίου και μετά τη νίκη της Ξάνθης με 3-0 επί του ΠΑΣ που οι παίκτες είχαν άδεια έκανε όντως ένα πάρτι μαζί με τον συμπαίκτη του Δημοσθένη Μπαξεβανίδη, που γιόρταζε την ίδια ημέρα.

Δεύτερον, αυτό συνδυάστηκε με την εμφάνιση του γνωστού τραγουδιστή Γιώργου Γιασεμή στο κέντρο "Κυβερνείο" της Ξάνθης.

Τρίτον, ο Ζίφκοβιτς που τους έβγαλε και κέρασε, με τα πειράγματα και τις... ευχές να ποικίλουν. Το αποτέλεσμα ήταν να... διαρρεύσει και να γραφτεί πως το όλο σκηνικό στήθηκε για να γιορτάσει την μεταγραφή του.

Τέταρτον, ο Ζίφκοβιτς είναι όντως ο κίπερ που αρέσει περισσότερο στον Λουτσέσκου από το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ έχουν συνεργαστεί κιόλας την προηγούμενη σεζόν...

Πέμπτον, για να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ στην απόκτηση Ζίφκοβιτς ή άλλου γκολκίπερ που θα ανταγωνιστεί με τον Πασχαλάκη για τα γάντια του βασικού στη νέα σεζόν, θα πρέπει να αποχωρήσουν και ο Ρέι και ο Γλύκος. Ο Αργεντινός πληρώθηκε ακριβά το περασμένο καλοκαίρι ενώ ο διεθνής Έλληνας πορτιέρε έχει συμβόλαιο ως το 2019.

Δεν θα είναι δηλαδή εύκολο -για διαφορετικούς λόγους- να φύγουν και οι δύο, πάντως η ενημέρωση που έχουν στην πιάτσα agents είναι πως δεν προορίζονται για το ρόστερ του "δικεφάλου" της νέας σεζόν. Γιατί ο ΠΑΟΚ δεδομένα ψάχνει στην αγορά για κίπερ...

Και έκτον, η εκτίμηση για το πόσο κοστολογεί ο Πανόπουλος τον Ζίφκοβιτς είναι από 400 μέχρι 800.000 Αναλόγως με τον ενδιαφερόμενο και που θα τον... βρει.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK