Το ελληνικό "wonderkid" του Μελισσανίδη στα στόπερ

Το... ακούραστο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ επανέρχεται ρίχνοντας φως σε τέσσερις υποθέσεις που αφορούν Ολυμπιακό, ΑΕΚ και... λίγο Παναθηναϊκό. Μάθετε γιατί ο Νικολάου μπορεί να φτιάξει τις σχέσεις Ραμαντάνι-Μαρινάκη και πώς ο "Μελισσάν" κλείνει μία "τρύπα" στα στόπερ με ελληνικό ταλέντο.

Το ελληνικό "wonderkid" του Μελισσανίδη στα στόπερ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ στις επάλξεις σήμερα Κυριακή με "ζουμερά χτυπήματα" που αφορούν ΑΕΚ, Ολυμπιακό και... Χίλιεμαρκ.

1) Ο Νικολάου μπορεί να... ξαναφέρει κοντά τον Φάλι Ραμαντάνι με τους Μαρινάκη-Βρέντζο; O Σερβοκοσοβάρος ατζέντης ζήτησε να μάθει πόσο πωλείται ο νεαρός αριστεροπόδαρος στόπερ του Ολυμπιακού για να φέρει προσφορά. Είτε από Γερμανία, είτε από Ιταλία (Φιορεντίνα;)! Τουλάχιστον αυτά διαρρέουν στην πιάτσα και στους πελάτες τους οι συνεργάτες στην Ελλάδα του Ραμαντάνι...

2) Έμαθα πως η ΑΕΚ θα πάει για 2 κεντρικούς αμυντικούς. Ο ένας θα είναι ξένος και έτοιμος από... χθες να αντικαταστήσει τον Ογκνιέν Βράνιες (και πάνω κάτω του ίδιου στυλ). Ο άλλος όμως, θα είναι... Σουπερλιγκάτος και ταλαντούχος. Ακούγονται τα ονόματα των Μελιόπουλου της Ξάνθης και του Μιχάι του Παναιτωλικού. Άλλωστε Παναιτωλικός, Λαμία κι Απόλλωνας είναι οι τρεις ΠΑΕ της Λίγκας που θεωρούνται πλέον "μπετόν" στον Μελισσανίδη.

3) Ο Βούκοβιτς που θα πάει στο Ζέεφελντ , είναι στην transfer list αλλά μην αποκλείεται να κάνει την... έκπληξη, να πείσει τον Μαρτίνς και να παραμείνει. Ειδικά να προηγουμένως πουληθεί άλλος "ερυθρόλευκος" στόπερ.

4) Ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ που είναι στο Μουντιάλ με την Σουηδία, απόρροια της πολύ καλής σεζόν που έκανε στο δεύτερο μισό με την Τζένοα, όταν αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, πάει για μεγάλη μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι. Ακόμη και με 5 ή 6 εκατ. ευρώ αφού ήδη η Τζένοα έχει απορρίψει προσφορά 4 μυρίων για τον Χίλιεμαρκ, πριν ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο! Ο Σουηδός που στο Κορωπί δεν άντεχε να είναι αναπληρωματικός και κυρίως να ακούει πως είναι αργός, πως δεν μαρκάρει και πως δεν έχει...επιστροφές. Και κυρίως στις προπονήσεις να τον χρησιμοποιεί ο Ουζουνίδης στην... επίθεση!!

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK