"Τρελή" προσφορά Μονεμβασιώτη στον Τσόρι

Στην Αργεντινή περιμένουν τον Τσόρι Ντομίνγκες να επιστρέψει στην Ρίβερ Πλέιτ αλλά το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ τον... ανακάλυψε στην Γλυφάδα, όπου ξεκίνησε... προετοιμασία και έχει το ρεπορτάζ για το συμβόλαιο που του προσφέρει Απόλλων "ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΟΥΤΕ Η...ΑΕΚ"! Στο παιχνίδι και ο Πανιώνιος.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μπορεί στην Αργεντινή να λένε πως ο Τσόρι Ντομίνγκες απο την στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν του ανανέωσε το συμβόλαιο θα επιστρέψει στην πατρίδα του για να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια με την αγαπημένη του Ρίβερ Πλέιτ, στην ελληνική ποδοσφαιρική πιάτσαόμως, διατηρούν σοβαρότατες επιφυλάξεις.

Ο λόγος; Η αγάπη που έχει ο 36χρονος μέσος για την Ελλάδα, η επιθυμία του να μείνει μαζί με την οικογένειά του στην χώρα μας και το ουσιαστικό ενδιαφέρον από αρκετές Σουπερλιγκάτες ομάδες. Δεν είναι τυχαίο πως ο Τσόρι όχι μόνο βρίσκεται στην Ελλάδα αλλά ξεκίνησε ουσιαστικά και ατομική προετοιμασία, ανεβάζοντας σήμερα (17/6) και το σχετικό ποστάρισμα, με την ανάλογη φωτογραφία στοinstagram, από την προπόνησή του σε γνωστόtraining centerτης Γλυφάδας...

Τώρα, τι λέει το ρεπορτάζ του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ από την πιάτσα τωνagent,για το μέλλον του Τσόρι Ντομίνγκες; Πανιώνιος κι Απόλλων είναι οι δύο ομάδες που έχουν εκδηλώσει επίσημα το ενδιαφέρον τους να συνεργαστούν με τον σπουδαίο άσο, με την καθεμία να έχει τα ατού της. Ο Ιστορικός την... Ευρώπη αλλά και γενικότερα την καλή σχέση που υπάρχει μεταξύ Ρέντη - Νέας Σμύρνης ενώ η "Ελαφρά Ταξιαρχία" την σούπερ οικονομική προσφορά που φέρεται να του έχει καταθέσει.

Για την ακρίβεια ο Τσόρι Ντομίνγκες αποτελεί τεράστια ποδοσφαιρική συμπάθεια του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ Απόλλων, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, ο οποίος εμφανίζεται διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να τον πάει στην Ριζούπολη. Όπως χαρακτηριστικά μεταφέρθηκε στην στήλη, για να αντιληφθούμε το μέγεθος της πρότασης του Απόλλων, το συμβόλαιο (λεφτά) που προσφέρει ο Μονεμβασιώτης στον Τσόρι "δεν θα του το έδινε ούτε η ...ΑΕΚ", στο θεωρητικό ενδεχόμενο που θα την απασχολούσε (κάτι το οποίο δεν υφίσταται βεβαίως). Πρόκειται για ατάκα στενού συνεργάτη του “Mr Bενέτη”, κάτι που λέει πολλά για τις πιθανότητες να...ντυθεί στα “μπλέ” ο Τσόρι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK