BEST OF: Τα 20 καλύτερα θέματα του 2016

Μάικλ Τζόρνταν, Δημήτρης Διαμαντίδης, Κυριάκος Καραταΐδης, Ιαβέρης, Νίκος Γκάλης, Παναγιώτης Γιαννάκης, Γιώργος Καραγκούνης, Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντομινίκ Γουίλκινς και πολλοί ακόμη διάσημοι του αθλητισμό και όχι μόνο σβήνουν τα 16 κεράκια των γενεθλίων του Contra.gr. Τα κορυφαία θέματα της χρονιάς επιστρέφουν για να τα θυμηθούν όσοι τα διάβασαν και να τα μάθουν όσοι δεν πρόλαβαν...

BEST OF: Τα 20 καλύτερα θέματα του 2016

MICHAEL JORDAN DAY

BEST OF: Τα 20 καλύτερα θέματα του 2016

Ανήμερα των 53ων γενεθλίων του Μάικλ Τζόρνταν το Contra.gr σας παρουσίασε το μεγαλύτερο αφιέρωμα που έγινε ποτέ στην Ελλάδα για τον κορυφαίο όλων των εποχών. 20 θέματα, 30.000 λέξεις, ανέκδοτες ιστορίες, σπάνιες φωτογραφίες και άγνωστα VIDEOS.

DIAMANTIDIS DAY

BEST OF: Τα 20 καλύτερα θέματα του 2016

Τέσσερις VIDEO παραγωγές, τα τελευταία κλικ στο ΟΑΚΑ, το οδοιπορικό στην Καστοριά και συνολικά 13 θέματα για το "αντίο" του Διαμαντίδη.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΡΑΤΑΪΔΗ: Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

BEST OF: Τα 20 καλύτερα θέματα του 2016

Από την "πέτρινη" περίοδο στην απόλυτη καταξίωση. Ο εμβληματικός αρχηγός Κυριάκος Καραταΐδης ξετύλιξε το κουβάρι της ζωής του στο Contra.gr και τον διευθυντή σύνταξης Σταύρο Γεωργακόπουλο σε μια συνέντευξη-ποταμό 15 χρόνια μετά το τελευταίο του παιχνίδι. Ξαναφορά το περιβραχιόνιο και συγκλονίζει: Κόκκαλης, Ζιοβάνι, Ζάχοβιτς, Καραπιάλης, Ντέταρι, Βενγκέρ, Βαζέχα και όλοι οι πρωταγωνιστές μέσα απ' τα μάτια του...

"ΕΚΡΗΞΗ" ΙΑΒΕΡΗ: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΡΙΒΛΑΚΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟ, ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΚΑΦΕ!

BEST OF: Τα 20 καλύτερα θέματα του 2016

Ο Ιαβέρης δεν μασάει τα λόγια του και μίλησε στο Contra.gr και τον Νίκο Γιαννόπουλο για τον πόλεμο διαρκείας στους ελληνικούς δρόμους. Οι χαρακτηρισμοί για όλους μας που κρατάμε τιμόνι είναι ακραίοι, όμως, ποιος μπορεί να κατηγορήσει τον άνθρωπο που έχει ταυτίσει την ζωή του με την ασφαλή οδήγηση;

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ: ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑ ΤΩΝ ΜΑΤ

BEST OF: Τα 20 καλύτερα θέματα του 2016
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε μία συνέντευξη-ποταμό στον Ηλία Καλλονά, ο Γ., μέλος των Σωμάτων Ασφαλείας, παρουσιάζει από την δική του οπτική γωνία το φαινόμενο της βίας στα γήπεδα, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές των επεισοδίων, ενώ προβαίνει σε τρομερές καταγγελίες για τη σχέση που έχουν οι ομάδες με τους υψηλά ιστάμενους της Αστυνομίας.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΟΔΥΣΣΕΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ

BEST OF: Τα 20 καλύτερα θέματα του 2016

Η ΑΕΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Τσίπρας, η "Ρόζα" που την απέρριψε η Αλεξίου, ο Μητροπάνος, η Μποφίλιου, η καριέρα στο ποδόσφαιρο που δεν προχώρησε, το ραδιόφωνο. Ένας εκ των κορυφαίων στιχουργών (και όχι μόνο) της χώρας μας, ο Οδυσσέας Ιωάννου, σε μία ξεχωριστή και απολαυστική συνέντευξη στο Contra.gr και τον Νίκο Γιαννόπουλο.

ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ

BEST OF: Τα 20 καλύτερα θέματα του 2016
Φιλόπουλος FRANCESCA GIAITZOGLOU WATKINSON

Εννέα χρόνια(29/03/2007)μετά τη φονική οδομαχία της Λαυρίoυ και τη δολοφονία τουΜιχάλη Φιλόπουλου,τοContra.grάνοιξε τον φάκελο και καταγράφει όλα τα γεγονότα, με μαρτυρίες, συνεντεύξεις και οδοιπορικό στον τόπο του εγκλήματος. Οι Zastro, Νίκος Γιαννόπουλος, Γιώργος Μυλωνάς, Κώστας Μπράτσος, Γιάννης Ζωιτός, Θέμης Καίσαρης, Σταύρος Καραΐνδρος άνοιξαν ένα "καυτό" θέμα.

ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ - ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ: 15 ΧΡΟΝΙΑ CONTRA.GR

BEST OF: Τα 20 καλύτερα θέματα του 2016

Οι απόλυτοι αρχηγοί των Εθνικών ομάδων σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο, Παναγιώτης Γιαννάκης και Γιώργος Καραγκούνης βρέθηκαν στο studio του Contra.gr με αφορμή τη συμπλήρωση των 15 χρόνων του, σε μια μοναδική συνέντευξη.

ΜΕΣΙ - ΡΟΝΑΛΝΤΟ: ΜΥΘΟΙ ΤΕΛΟΣ

BEST OF: Τα 20 καλύτερα θέματα του 2016

Ανήμερα των γενεθλίων του Κριστιάνο Ρονάλντο και οι Mythbusters εξέτασαν τους μύθους γύρω απ'τον Πορτογάλο και τη σύγκριση με τον Μέσι. Ποιος σκοράρει περισσότερο; Ποιος είναι καλύτερος ντριμπλέρ; Ποιος έχει "και τα δύο πόδια" και πόσο καλό είναι το μακρινό σουτ του Ρονάλντο; Όλες οι απαντήσεις, με Infographic, στο πιάτο σας δια χειρός Θέμη Καίσαρη.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΓΟΥΙΛΚΙΝΣ: Ο "ΜΠΟΖΑ" ΜΕ ΕΙΠΕ Μ@@@@!

BEST OF: Τα 20 καλύτερα θέματα του 2016

Είκοσι χρόνια μετά τη βραδιά του Μπερσί, ο Ντομινίκ Γουίλκινς επιστρέφει στον τόπο του θριάμβου μέσω του Contra.gr και του Νίκου Γιαννόπουλου. Η υποδοχή στο αεροδρόμιο, η τάπα του Βράνκοβιτς και η βρισιά του Μάλκοβιτς. Το πάθος των Γιαννακόπουλων, ο καυγάς με τον Σιγάλα, η απουσία απ'τον 5ο τελικό και το δίλημμα Τζόρνταν-Κάρι.

ΤΣΑΡΤΣΑΡΗΣ VS ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ: ΟΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΠΙΝΙ

BEST OF: Τα 20 καλύτερα θέματα του 2016

Το Contra.gr έδωσε την μπάλα στον Κώστα Τσαρτσαρή και στον Μανώλη Παπαμακάριο. Φίλοι και πρώην αντίπαλοι οι δυο τους, μπαίνουν στο παρκέ, έπαιξαν, διασκέδασαν, θυμήθηκαν τα δικά τους ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και έκαναν συγκρίσεις. Ο Γκέρσον, ο Ομπράντοβιτς, ο Διαμαντίδης, ο Σπανούλης, ο Τεόντοσιτς και η διαιτησία.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΥΡΙΟΥΝΗ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ Μ@@@@!

BEST OF: Τα 20 καλύτερα θέματα του 2016

Ο Χρήστος Μυριούνης άνοιξε την καρδιά του στο Contra.gr και τον Σταύρο Καραΐνδρο και μίλησε για τον Παναθηναϊκό, τον Ντομινίκ, τους Γιαννακόπουλους, τον Ολυμπιακό, το 73-38, τον Μάλκοβιτς, τον Διαμαντίδη, τον Σπανούλη και φυσικά το Αγρίνιο, στον πάγκο του οποίου κάθεται, πανηγυρίζοντας την παραμονή στη Β' Εθνική.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΥΠΗΡΙΔΗΣ: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΓΚΑΛΗ

BEST OF: Τα 20 καλύτερα θέματα του 2016
Λυπηρίδης

Ο Βασίλης Λυπηρίδης ξαναζωντανεύει στον Γιάννη Ζωϊτό και το Contra.gr το ζευγάρωμα του Άρη με τη Μιλάνο και θυμάται πολλά και διάφορα. Θυμάται τον Μπομπ Μάκαντου και το +31 που έγινε -34. Θυμάται τις αμυντικές αποστολές του, τον φωνακλά Γιάννη Ιωαννίδη, τα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Παλέ και το όνομα που έγινε σύνθημα. Θυμάται τον Ρόι Τάρπλεϊ και τη σχέση Γκάλη-Γιαννάκη.

ΓΚΑΛΗΣ: Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΘΕΟΣ

BEST OF: Τα 20 καλύτερα θέματα του 2016

Ανήμερα των 59ων γενεθλίων του Νίκου Γκάλη ο Zastro ξετυλίξε το κουβάρι της ζωής του. Η γέννηση στο νοσοκομείο του Vito Corleone και ο έρωτας με το μπάσκετ. Ο ερχομός στην Ελλάδα και η "αρπαγή" του απ'τον Άρη μέσα απ'τα χέρια του Παναθηναϊκού. Τα πλαστά χαρτιά, οι πρώτες πτήσεις, το τετ-α-τετ με τον Jordan. Ο δρόμος του αιώνιου, του άφθαρτου Γκάλη, απ'το πρώτο κλάμα μέχρι την κορυφή του 1987.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΙΟΥΖΗΣ: ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

BEST OF: Τα 20 καλύτερα θέματα του 2016
FRANCESCA GIAITZOGLOU WATKINSON

Ο Μιχάλης Κακιούζης, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, μίλησε στο Contra.gr και και τον Ηλία Καλλονά και έκανε μία αναδρομή στην πλούσια καριέρα του. Οι προτάσεις από το NBA, τα δύσκολα χρόνια στην ΑΕΚ, οι σχέσεις με Χατζή, η κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ, το απωθημένο της Ευρωλίγκας, ο Ιωαννίδης, ο Ναβάρο, ο Ιβάνοβιτς, ο Διαμαντίδης και το μέλλον ως προπονητής.

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ: ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΦΑΝΗ

BEST OF: Τα 20 καλύτερα θέματα του 2016

Αθλητής, γιατρός, πολιτικός. Ο Βασίλης Κικίλιας μίλησε στην Αριάνα Παπαγιάννη και με τις τρεις ιδιότητες. Το αποτέλεσμα είναι μια κουβέντα που περνάει απ'τον Φάνη Χριστοδούλου και τον Στεφ Κάρι, στον Σπανούλη και τον Μπόμπαν Γιάνκοβιτς, απ'το προσφυγικό στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ: ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ

BEST OF: Τα 20 καλύτερα θέματα του 2016

Καλοκαίρι, Euro, Ελλάδα. Η εικόνα του Θοδωρή Ζαγοράκη να σηκώνει το τρόπαιο τυλιγμένο με την ελληνική σημαία. Δώδεκα χρόνια μετά η Ελλάδα δεν είναι στα γήπεδα της Γαλλίας, αλλά είναι πάντα στο μυαλό και την καρδιά του αρχηγού. Ο Ζαγοράκης μίλησε στο Contra.gr και την Αριάνα Παπαγιάννη και είχε πολλά να πει.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ: ΠΟΥΛΑΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ

BEST OF: Τα 20 καλύτερα θέματα του 2016

Ο προπονητής της χρονιάς στη Super League, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μίλησε αποκλειστικά στο Contra.gr και τον Νίκο Γιαννόπουλο. Ο Πανιώνιος των εκπλήξεων, το ελληνικό πρωτάθλημα, οι προτάσεις, οι παράγοντες που νομίζουν ότι ξέρουν από ποδόσφαιρο, ο Παναθηναϊκός και ο Ίβιτσα Όσιμ.

Ο ΜΑΡΤΣΕΛΟ ΛΙΠΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ CONTRA.GR: Ο ΖΙΝΤΑΝ, Ο ΚΑΡΑ, Ο ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ

BEST OF: Τα 20 καλύτερα θέματα του 2016
Λίπι Contra.gr

Η πιο σπουδαία ποδοσφαιρική προσωπικότητα της Ιταλίας και ένας από τους καλύτερους προπονητές όλων των εποχών μίλησε αποκλειστικά στοContra.gr και τους Παντελή Βλαχόπουλο και Αντρέα Παλομπαρίνι.Επί σκηνής Ζιντάν, Μπουφόν, Γεωργάτος, Ρανιέρι και Καραγκούνης. Ποια είναι η άποψή του για Τούντορ και Στραματσόνι και ποια ελληνική ομάδα του έκανε πρόσφατα πρόταση συνεργασίας.

ΓΙΟΧΑΝ ΚΡΟΙΦ: ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

BEST OF: Τα 20 καλύτερα θέματα του 2016
Κρόιφ

Ακόμα και νεκρός, ο Κρόιφ πέτυχε και θα πετυχαίνει πάντα τον σκοπό του, μέσα απ' τις αρχές του και τους ανθρώπους που τις ακολουθούν. Θα διδάσκει στον κόσμο το ωραιότερο άθλημα. Το ποδόσφαιρο όπως εκείνος το είχε στο μυαλό του. Ο Θέμης Καίσαρης σε ένα... διαμάντι για τον Ιπτάμενο Ολλανδό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Η δίκη μου αλήθεια για το Contra.gr"
Αντικειμενικά, είμαστε... υποκειμενικοί
Σύλλογος μεγάλος, δεν υπάρχει πια...

News 24/7

24MEDIA NETWORK