Οι 15 καλύτερες συνεντεύξεις του Contra.gr

Ποτέ κανένα θέμα ή αφιέρωμα, όσο ψαγμένο και καλογραμμένο και να είναι δεν μπορεί να συγκριθεί με μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Εδώ θα βρείτε τις πιο σημαντικές συνεντεύξεις που έχουμε κάνει σε αυτά τα 15 χρόνια πορείας.

Οι 15 καλύτερες συνεντεύξεις του Contra.gr

Ο Κόμπε Μπράιαντ αποκαλύπτεται...

Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ σε μια απολαυστική τηλεοπτική συνέντευξη στον Τάσο Μαγουλά, μίλησε για τα παιδικά χρόνια του, την Ελλάδα και τους αθλητές της χώρας μας, τις ποδοσφαιρικές προτιμήσεις του και για την καριέρα του στο αμερικάνικο μπάσκετ.

Οι 15 καλύτερες συνεντεύξεις του Contra.gr
2012 GETTY IMAGES

Ο Ιεροκλής Στολτίδης 5 χρόνια μετά

Δεν ήταν ποτέ star, αλλά έπαιρνε πάντα ένα μεγάλο χειροκρότημα. Δεν ήταν ποτέ πρώτο όνομα, αλλά κανένας δεν το έχει ξεχάσει και ούτε πρόκειται. Ο Ιεροκλής Στολτίδης πέντε χρόνια μετά την απόφαση να κρεμάσει τη μεγαλύτερη αγάπη του, την ποδοσφαιρική φανέλα, μιλάει στο Contra.gr και τον Σταύρο Γεωργακόπουλο για τα πάντα σε 10.000 λέξεις.

Οι 15 καλύτερες συνεντεύξεις του Contra.gr
Στολτίδης

Κάρπετ... Show!

Ο ιός Paparazzi χτυπάει αδιακρίτως σε όλα τα pc. Η μοναδική προστασία που μπορείτε να πάρετε, είναι να μην ανοίγετε τα e-mail με αποστολέα τον Paparazzi, αλλιώς θα υποστείτε τις συνέπειες! Νέο «θύμα» του ιού, αλλά και της τρέλας που κουβαλάει ο υπογράφων τη στήλη, ο Αντώνης Καρπετόπουλος. Σε μία απερίγραπτη διαδικτυακή συνέντευξη, ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε γι' αυτό που αγαπάει: Το ποδόσφαιρο... και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Sport journalist Andonis Karpetopoulos at Sportfm studio / O   A   studio  Sportfm
Sport journalist Andonis Karpetopoulos at Sportfm studio / O A studio Sportfm ANDREAS SIMOPOULOS/

Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς: Δεν ήμουν το παιδί του Κόκκαλη

Ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην Ελλάδα, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, μίλησε για πρώτη φορά τόσο ανοιχτά για "καυτά" θέματα όπως η Ριζούπολη, η σχέση του με τον Σωκράτη Κόκκαλη, τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και η διάσταση απόψεων με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι 15 καλύτερες συνεντεύξεις του Contra.gr
Τζόρτζεβιτς

Μπιζέρκα Πέτροβιτς: Το κρυφό γράμμα, το χρυσό ρολόι και η εξομολόγηση

Η μητέρα του αδικοχαμένου Μότσαρτ αποκάλυψε πράγματα για το φλερτ του γιου της με τον Παναθηναϊκό ενώ η κάμερα εστιάζει στα εκθέματα που κόβουν την ανάσα.

Οι 15 καλύτερες συνεντεύξεις του Contra.gr

"Βόμβες" Κατσουράνη: "Ο Θεός του διαιτητή είναι το χρήμα"

Ο Κώστας Κατσουράνης, πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική το 2004 εντόπισε τις ευθύνες για το ναυάγιο της ομάδας μιλώντας παράλληλα για όλα. Τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, την Μπενφίκα, τους διαιτητές, τη νοοτροπία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτά που πρέπει να αλλάξουν στην ποδοσφαιρική Ελλάδα. Όλα αυτά σχεδόν πάντα με μία ανάσα, με το δικό του χαρακτηριστικό "κοφτό" στιλ.

Οι 15 καλύτερες συνεντεύξεις του Contra.gr

Μποντιρόγκα: Ο αρχηγός είναι παντοτινός

Επέστρεψε να τιμηθεί από τον Παναθηναϊκό. Μέσα στον λιγοστό ελεύθερο χρόνο του δεν αρνήθηκε μια μεγάλη συνέντευξη. Νίκος Γιαννόπουλος και Γιάννης Ζωιτός συνάντησαν τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα λίγες ώρες πριν επιστρέψει στη βάση του και τον ρώτησαν για όλα. Ή τουλάχιστον για όσα πρόλαβαν, αφού ο χρόνος πίεζε. Και αυτός, αν και παράγοντας πλέον άρα περισσότερο διπλωμάτης, απάντησε. Όλα σε μια συνέντευξη.

Οι 15 καλύτερες συνεντεύξεις του Contra.gr
Ντέγιαν Μποντίρογκα

Η εξομολόγηση του Μιχάλη Κωνσταντίνου

Ο άλλοτε στράικερ του Ηρακλή, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, μιλά για την εν Ελλάδι καριέρα του, συγκινεί με τις αναφορές του στο προπονητικό πατέρα του Γιάννη Κυράστα, αφηγείται το στόρι των μεταγραφών του σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και παραδέχεται ότι δεν έφτασε εκεί που μπορούσε να φτάσει.

Οι 15 καλύτερες συνεντεύξεις του Contra.gr

Στόγιαν Βράνκοβιτς: "Ηταν λάθος που έφυγα από τον Παναθηναϊκό"

Μ' ένα πρόχειρο γκάλοπ στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, εύκολα μπορεί να συμπεράνει κανείς ότι ο Στόγιαν Βράνκοβιτς παραμένει ο πιο αγαπητός ξένος παίκτης που έχει περάσει από την ομάδα. Και ο ίδιος όμως δεν ξεχνά τους "πράσινους", κάθε άλλο. Διαβάστε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Contra.gr τη γνώμη του για την τάπα της 20ετίας κόντρα στον Μοντέρο στον τελικό του 1996, τη φιλία του με τον Ντράζεν Πέτροβιτς, τη...λατρεία του για τον Παύλο Γιαννακόπουλο και το μεγάλο λάθος του.

Οι 15 καλύτερες συνεντεύξεις του Contra.gr
Βράνκοβιτς

Ομπράντοβιτς-Ιτούδης: Η πορεία τους, ο Κιριλένκο, ο Γκάλης και ο Σπανούλης

Η συνέντευξη που έσπασε όλα τα ρεκόρ με την "επίθεση" Ομπράντοβιτς και Ιτούδη στον Βασίλη Σπανούλη. Διαβάστε με κάθε λεπτομέρεια τι δήλωσαν οι δύο προπονητές του Παναθηναϊκού.

Οι 15 καλύτερες συνεντεύξεις του Contra.gr

Φραγκίσκος Αλβέρτης: "Είναι ακόμη ο μεγάλος αρχηγός"

Ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού, σημαία της ομάδας επί 20 χρόνια, Φραγκίσκος Αλβέρτης, μίλησε στο Contra.gr και την Αριάνα Παπαγιάννη για την σπουδαία καριέρα με τους 25 τίτλους. Τι είπε για τους Γιαννακόπουλους, τον Ομπράντοβιτς και ποια είναι η κρυφή ελπίδα του για τον Διαμαντίδη.

Οι 15 καλύτερες συνεντεύξεις του Contra.gr

Πίσω από το κράνος ενός άνδρα των ΜΑΤ

Σε μία συνέντευξη-ποταμό, ο Γ., μέλος των Σωμάτων Ασφαλείας, παρουσίασε από την δική του οπτική γωνία το φαινόμενο της βίας στα γήπεδα, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές των επεισοδίων, ενώ προέβη σε τρομερές καταγγελίες για τη σχέση που έχουν οι ομάδες με τους υψηλά ιστάμενους της Αστυνομίας.

Οι 15 καλύτερες συνεντεύξεις του Contra.gr
FRANCESCA GIAITZOGLOU WATKINSON

Μιραλάς: "Έκλαψα πολύ όταν έφυγα από τον Ολυμπιακό "

Ο Κέβιν Μιραλάς σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, μίλησε στο Contra.gr και αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες από την ποδοσφαιρική καριέρα του και τη ζωή του στην Ελλάδα. Η επιστροφή του στον Ολυμπιακό και τη χώρα μας, τα γκολ με τον Παναθηναϊκό και οι πραγματικοί λόγοι της αποχώρησής του από τους "ερυθρόλευκους".

Οι 15 καλύτερες συνεντεύξεις του Contra.gr

ERTGATE: Η εξομολόγηση του κάμεραμαν για το χτύπημα του Σαλιαρέλη, τον Ανδρέα και τη Μιμή

"Η συνέντευξη θα γινόταν με αφορμή τον ξυλοδαρμό του από τον Αργύρη Σαλιαρέλη, σε εκείνο το περίφημο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός του 1990 στο παλιό Καραϊσκάκη (3-4). Από τη δίωρη συνέντευξη (μακάρι να κρατούσε παραπάνω) μιλήσαμε γι' αυτό μόλις ένα τέταρτο..."

Οι 15 καλύτερες συνεντεύξεις του Contra.gr

O Γιάννης Μπουρούσης "απασφαλίζει" και μοιράζει τάπες

Ο Γιάννης Μπουρούσης, ένας από τους μεγαλύτερους σέντερ στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, μίλησε στο Contra.gr λίγες ημέρες πριν από το Final 4 της Μαδρίτης (2015). Οι απαντήσεις του και οι τοποθετήσεις του ως συνήθως συζητήθηκαν. Το γνωρίζαμε και το γνώριζε εκ των προτέρων.

Οι 15 καλύτερες συνεντεύξεις του Contra.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK