Ολυμπιακός - Stoiximan.gr: Θρυλική συμφωνία

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε με κάθε επισημότητα στην αίθουσα Τύπου του "Γ. Καραϊσκάκης" τη μεγάλη χορηγική συμφωνία με την στοιχηματική εταιρία, Stoiximan.gr. Δείτε VIDEOS & PHOTOS από την εκδήλωση. Διαβάστε όσα ανέφεραν οι διοικούντες τους "ερυθρόλευκους" και οι εκπρόσωποι του Stoiximan.gr.

Σε μία λαμπρή εκδήλωση στην Αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του "Γ. Καραϊσκάκης", ο Ολυμπιακός παρουσίασε τη μεγάλη χορηγική συμφωνία με την στοιχηματική εταιρία, Stoiximan.gr.

Από την πλευρά των "ερυθρολεύκων", το παρών έδωσαν ο Διευθύνων Σύμβουλους, Γιάννης Βρέντζος και ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας, Γρηγόρης Γεωργάτος, ενώ οι κ.κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος και Γιάννης Σπανουδάκης εκπροσώπησαν τον Stoiximan.gr.

Αρχικά το λόγο πήρε ο κ. Βρέντζος, ο οποίος τόνισε: "Το τέλος των εκβιαστικών διλημμάτων και του μονοπωλίου η συμφωνία μας με την εταιρία Stoiximan.gr".

Στη συνέχεια στη σημασία της χορηγικής συμφωνίας αναφέρθηκε ο κ. Γεωργάτος: "Καλωσορίζουμε την Stoiximan. Μια κορυφαία εταιρία συνεργάζεται με μια κορυφαία ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το μόνο που μπορεί να δώσει αυτή η συνεργασία, είναι επιτυχία και ενέργεια, ώστε να πάμε και οι δυο πιο ψηλά. Εύχομαι να είναι τυχερή για μας αυτή η συνεργασία. Πολλή θετική η ενέργεια που θα βγει"."

Από την πλευρά του Stoiximan.gr, κ. Σπανουδάκης, ανέφερε: "Γι' αυτό το λόγο, η συμφωνία μας θα είναι μακρόχρονη και παραγωγική και για τις δυο πλευρές, διότι εδράζεται σε στέρεες βάσεις. Θα υπάρχει ένα πλαίσιο προσφοράς και κοινωνικής υπευθυνότητας. Θα υπάρξουν στοχευμένες δράσεις για την ελληνική κοινωνία που δοκιμάζεται. Η συνεργασία μας εντάσσεται στην στρατηγική μας για συνεργασία μας με ομάδες και αθλητές. Εύχομαι στον Ολυμπιακό να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών και της καταξίωσης", ενώ ο κ. Κωνσταντόπουλος πρόσθεσε: "Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία μας και στο μέλλον. Αποτελεί για μας φυσική εξέλιξη του χορηγικού μας πλάνου τα δυο τελευταία χρόνια. Στόχος μας είναι να υπάρξει στοχευμένο πλάνο ενεργειών κοινωνικής ευθύνης. Σημαντικό κομμάτι της συνεργασίας μας και υπάρχουν κοινοί στόχοι με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Για μας ξεκίνησε από πέρυσι αυτή η χορηγική δράση".

Σε ερώτηση για το χρονικό της συμφωνίας και τι ακριβώς ισχύει με την UNICEF, ο κ. Βρέντζος, απάντησε: "Είναι για τις επόμενες δυο σεζόν και η συμφωνία με την UNICEF συνεχίζεται, διότι είναι στρατηγικός μας εταίρος και θα είναι στην φανέλα μας και για τα επόμενα δυο χρόνια".

Ο κ. Σπανουδάκης ερωτήθηκε για τον ΟΠΑΠ Α.Ε., τον κ. Μελισσανίδη και για συνεργασία με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας: "Όσον αφορά την ΑΕΚ και την απόφαση της ΕΕΑ, υπάρχει απαγόρευση για τα ματς της ΑΕΚ, όχι για μας και έχει να κάνει με το μετοχικό σχήμα της ΟΠΑΠ ΑΕ και τον κ. Μελισσανίδη. Δεν αφορά μας. Όσο για την συνεργασία μας με τον Ολυμπιακό, δίνει αίγλη στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ανεβάζει την θεαματικότητα του αθλήματος και θα επαναφέρει τον κόσμο στα γήπεδα. Εμείς επιλέξαμε να συνεργαστούμε με το μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας".

Τέλος, για το αν υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο για τη συμφωνία κι αν θα υπάρξουν προνόμια για τα μέλη και τους φίλους του Ολυμπιακού: "Η χορηγική συνεργασία αφορά την Stoiximan.gr και τον Ολυμπιακό. Στα πλαίσια της συμφωνίας θα υπάρξουν benefits για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Αναδεικνύουμε την δυναμική του Ολυμπιακού, της Stoiximan.gr και του ελληνικού ποδοσφαίρου".

Δείτε τις PHOTOS:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η μεγάλη επιστροφή του στρατηγού Ιμπαγάσα

Το μεγάλο DEAL για Φορτούνη: Θέλει 25 εκατομμύρια ο Ολυμπιακός!

Κωνσταντόπουλος: "Η καλύτερη απόφαση"