Αρχίζει το πρωτάθλημα Drift!

Επτά γύρους περιλαμβάνει η φετινή σεζόν του εντυπωσιακού σπορ.

Αρχίζει το πρωτάθλημα Drift!

Οι συμμετέχοντες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift 2016 είναι έτοιμοι να πατήσουν γκάζι και να προσφέρουν άφθονο θέαμα με… το πλάι, καθώς η δράση για τη νέα σεζόν αρχίζει.

Πρώτη εκ των επτά στάσεων είναι την την προσεχή Κυριακή 3 Απρίλιου, στην πίστα Kartodromo στις Αφίδνες! Στη συνέχεια, η δράση μεταφέρεται στην Πάτρα όπου στις 8 Μαΐου έχουμε τον αγώνα στα Βραχνέικα και συγκεκριμένα στην πίστα Καρτμάνια.

Αρχίζει το πρωτάθλημα Drift!

Στις 12 Ιουνίου οι αγωνιζόμενοι ανεβαίνουν στο Βορρά και την Θεσσαλονίκη! Ο τρίτος γύρος του 2016 διεξάγεται στην πίστα Drive Park του Νέου Ρυσίου. Πριν φύγει το καλοκαίρι έχουμε έναν ακόμα αγώνα, συγκεκριμένα στις 24 Ιουλίου. Ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί ο τόπος διεξαγωγής του αλλά αυτός θα είναι στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Στις 4 Σεπτεμβρίου οι κορυφαίοι drifters της χώρας ταξιδεύουν στην όμορφη Ζάκυνθο, με τον πέμπτο αγώνα της σεζόν να λαμβάνει χώρα στην πίστα της Λιθακιάς. Νέοος προορισμός φέτος θα είναι η Κοζάνη, που στις 25 Σεπτεμβρίου θα τραβήξει τα βλέμματα των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο συγκεκριμένος γύρος, θα διεξαχθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο αμαξοστάσιο του δήμου στην περιοχή Κασλάς.

Αρχίζει το πρωτάθλημα Drift!

Η αυλαία της σεζόν του 2016 θα κλείσει στα Μέγαρα, στις 16 Οκτωβρίου. Πρέπει να σημειωθεί πως στο πρωτάθλημα που διεξάγεται υπό την ομπρέλα της ΟΜΑΕ, στην τελική βαθμολογία προσμετρούν για κάθε οδηγό τα πέντε καλύτερα αποτελέσματά του στους επτά αγώνες της σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK