Άλλες 25 θέσεις ποινής για Alonso

Η McLaren μιμείται τη Mercedes στην εκμετάλλευση των κανονισμών.

Άλλες 25 θέσεις ποινής για Alonso

Ήταν αναμενόμενο πως το τρικ της Mercedes που άλλαξε όσο γινόταν περισσότερα μέρη στη μονάδα ισχύος του Lewis Hamilton, εκμεταλλευόμενη το γεγονός πως ανεξάρτητα το που θα φτάσουν οι ποινές, απλά θα εκκινήσει από την ουρά του grid, θα το ακολουθούσαν κι άλλοι.

Να λοιπόν που το έκανε και η McLaren! Με τον Fernando Alonso να έχει ήδη 35 θέσεις ποινής έχοντας αντικαταστήσει έκτο τούρμπο, κινητήρα εσωτερικής καύσης (ICE), μεγάλο ηλεκτροκινητήρα (MGU-K), μικρό θερμικό ηλεκτροκινητήρα (MGU-H), σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης (CE) αλλά και συσσωρευτή ενέργειας (ES), δεν είχαν κάτι να χάσουν.

Έτσι «φοράει» και νέα μονάδα ισχύος στη McLaren του Ισπανός, εκμεταλλευόμενος το χθεσινό πρόβλημα (;) στις κατατακτήριες δοκιμές όπου πάρκαρε στην άκρη του δρόμου.

Τι άλλαξαν αυτή τη φορά οι Ιάπωνες; Τούρμπο, κινητήρα εσωτερικής καύσης (ICE), μεγάλο ηλεκτροκινητήρα (MGU-K) και μικρό θερμικό ηλεκτροκινητήρα (MGU-H), με αποτέλεσμα ο Alonso να πάρει άλλες 25 θέσεις ποινής και να φτάσει τις 60!

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Πάνος Σεϊτανίδης

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

VIDEO

F1 AGENDA