Ανανέωσε με Force India o Perez

O Μεξικανός υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ινδική ομάδα.

Ανανέωσε με Force India o Perez

Όπως αναμενόταν, η Force India ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Sergio Perez. Ο 24χρονος Μεξικανός που μόλις στον τρίτο αγώνα του με την ινδική ομάδα κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, έχει έως τώρα βαθμολογηθεί σε έντεκα αγώνες και επιβεβαίωσε πως η περυσινή σεζόν στη McLaren, ήταν απλά μία κακή παρένθεση. Μάλιστα, η νέα συμφωνία δεν αφορά μόνο στου 2015 αλλά είναι πολυετούς διάρκειας, χωρίς όμως να αποσαφηνίζεται το ακριβές της εύρος.

"Είμαι κατενθουσιασμένος που ο Checo θα συνεχίσει μαζί μας. Είναι πραγματικός μαχητής και φέτος έχει κάνει φανταστική δουλειά για λογαριασμό μας. Όλη η ομάδα είναι εντυπωσιασμένη από την ταχύτητά του αλλά και τη συμπεριφορά του εκτός πίστας. Έχει λαμπρό μέλλον στη Formula 1 και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να του παρέχουμε εξοπλισμό αντάξιο του ταλέντου του. Ανυπομονούμε να πανηγυρίσουμε θετικά αποτελέσματα μαζί του τα επόμενα χρόνια και κυρίως για το πρώτο εντός έδρας Grand Prix για εκείνον, που θα διεξαχθεί στο Μεξικό, μπροστά από το τεράστιο και παθιασμένο κοινό του", είπε ο ιδιοκτήτης της Force India, Dr Vijay Mallya.

O Perez δήλωσε: " Όταν εντάχθηκα στο δυναμικό της Force India διαπίστωσα την δίψα για αποτελέσματα και την αποφασιστικότητα όλων στην ομάδα. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέλος της. Νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ. Απολαμβάνω τους αγώνες και έχουμε ήδη πανηγυρίσει θετικά αποτελέσματα μαζί. Για μένα είναι σημαντικό να έχω σταθερότητα. Φέτος η ομάδα μου έδωσε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο και πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα στο μέλλον".

News 24/7

24MEDIA NETWORK