Ανανέωσε με Mercedes ο Rosberg

Ο Nico Rosberg υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Mercedes και θα παραμείνει... άσπονδος ομόσταυλος με τον Lewis Hamilton.

Ανανέωσε με Mercedes ο Rosberg

Ο Nico Rosberg έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τη Mercedes, το οποίο θα τον κρατήσει στη γερμανική ομάδα μέχρι το τέλος του 2018.

Ο Γερμανός πιλότος κάθισε για πρώτη φορά στο cockpit της στα τέλη του 2009 και τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε διεκδικητή του τίτλου, με δύο δεύτερες θέσεις πίσω από τον ομόσταυλό του Lewis Hamilton. Έχει τρέξει σε 115 Grand Prix με τα ασημί βέλη, κατακτώντας 19 νίκες, 25 Pole Positions ενώ με αυτά πλασαρίστηκε σε θέσεις βάθρου 45 φορές (από τις συνολικά 47 στην καριέρα του).

Οι δύο πλευρές φέρονταν να έχουν ουσιαστικά συμφωνήσει εδώ και μερικές ημέρες, με μόνο μερικές λεπτομέρειες του νέου συμβολαίου να απομένουν. Ωστόσο όλα λύθηκαν, οι υπογραφές έπεσαν και πλέον ο Rosberg μπορεί πλέον να επικεντρωθεί στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, επιδιώκοντας να κατακτήσει τον πρώτο του παγκόσμιο τίτλο.

Ο 31χρονος βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης των πιλότων τη φετινή σεζόν, έναν πόντο πάνω από τον παγκόσμιο πρωταθλητή, με τους δύο οδηγούς να έχουν κερδίσει τους εννέα από τους δέκα αγώνες της σεζόν.

Αν και στους προηγούμενους έξι αγώνες έχουν συγκρουστεί ήδη τρεις φορές, η Mercedes δεν θεώρησε ότι υπήρχε λόγος να αποχωριστεί τον Rosberg και θα συνεχίσει με το ίδιο δίδυμο για τα επόμενα δύο χρόνια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK