Απειλεί το αφεντικό της Mercedes

Την κατάσταση στα χέρια του φαίνεται πως παίρνει το αφεντικό της Mercedes, Toto Wolff, προκειμένου να δώσει μια και καλή ένα τέλος στην διαμάχη που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό μεταξύ του Lewis Hamilton και του Nico Rosberg.

Απειλεί το αφεντικό της Mercedes

Μπορεί να βρίσκονται στην ίδια ομάδα, αλλά ο ανταγωνισμός τους μεταξύ τους είναι έντονος, όπως επίσης και η "δίψα" τους για νίκη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, η κοινή γνώμη να ασχολείται πλέον μαζί τους, όχι για τις επιδόσεις τους στις πίστες, αλλά για τις εκατέρωθεν τους επιθέσεις.

Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον ισχυρό άνδρα της Mercedes, Toto Wolff ο οποίος έκανε σαφές πως αν χρειαστεί θα παρέμβει ο ίδιος, ούτως ώστε να διαχειριστεί την κατάσταση: " Δεν είναι μόνο αυτοί οι δύο άνδρες. Είναι χιλιάδες άνθρωποι που δουλεύουν για αυτά τα αυτοκίνητα. Αν φτάσει έτσι η κατάσταση όπου θα πρέπει να παρέμβουμε μεταξύ αυτών των δύο, επειδή κινδυνεύουμε να χάσουμε τον αγώνα, τότε θα το κάνουμε."

Στην συνέχεια επισήμανε πως πλέον η Mercedes, δεν έχει τα περιθώρια να μείνει "άπραγη" σε αυτές τις εξελίξεις: " Δεν έχουμε το κενό που είχαμε τον περασμένο χρόνο, όπου μπορούσαμε να τους αφήνουμε να πιέζονται μεταξύ τους, μέχρι το τέλος της κούρσας. Πρέπει να διαχειριστούμε τα κενά".

Διαβάστε ακόμη:

Αντεπίθεση Hamilton: "Ο Rosberg δεν προσπάθησε

Ξανά στα "μαχαίρια" Hamilton-Rosberg

News 24/7

24MEDIA NETWORK