Αποσύρεται ο Button

Έτοιμος να δώσει τέλος στην 15ετή καριέρα του στις πίστες της Formula 1 είναι ο Jenson Button, ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει το "αντίο" στο Grand Prix της Ιαπωνίας στις 27 Σεπτεμβρίου.

Αποσύρεται ο Button

Formula 1 τέλος για τον Jenson Button. Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα ο 35χρονος πιλότος της McLaren ετοιμάζεται να ανακοινώσει το "αντίο" Grand Prix της Ιαπωνίας, στη χώρα από την οποία κατάγεται η σύζυγός του και στην αγαπημένη του πίστα.

Οι διαπραγματεύσεις του με την ομάδα δεν έχουν προχωρήσει, ενώ στην απόφασή του έχουν παίξει σημαντικό ρόλο οι "φτωχές" εμφανίσεις της McLaren στο φετινό πρωτάθλημα.

Στα highlights της καριέρας του Button συγκαταλέγεται ο τίτλος που κατέκτησε το 2009 και φυσικά οι 15 νίκες στους συνολικά 278 αγώνες που έδωσε. Το μέλλον του μοιάζει προς το παρόν αβέβαιο, με το πρωτάθλημα "World Endurance" να φαντάζει ως πρώτη επιλογή για τη συνέχεια. Μένει να δούμε αν τα δημοσιεύματα θα επιβεβαιωθούν.

Έγκλημα ΕΓΚΛΗΜΑ

Συνελήφθη η Αλεσάντροβα. Σκότωσε και κατέψυξε ναυτικό στην Καλλιθέα

Εντοπίστηκε στις 15 Νοεμβρίου στα σύνορα Βουλγαρίας-Ρουμανίας, μαζί με τον 14χρονο γιο της, την στιγμή που προσπαθούσε να διαφύγει στη Ρουμανία. Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει εκδοθεί στην Ελλάδα

 

Πάνος Σεϊτανίδης

VIDEO

F1 AGENDA