Άσκησε έφεση η Mercedes

Οι Γερμανοί αμφισβητούν την ποινή που έλαβε ο Nico Rosberg.

Άσκησε έφεση η Mercedes

Άμεση ήταν η αντίδραση της Mercedes AMG Petronas στην ποινή δέκα δευτερολέπτων που επέβαλλαν οι αγωνοδίκες του Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας στον Nico Rosberg. Ο Γερμανός τιμωρήθηκε με απώλεια 10 δευτερολέπτων από τον τελικό του χρόνο, γιατί δέχθηκε εντολές από την ομάδα του σχετικά με το πώς να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με το κιβώτιο ταχυτήτων της W07 Hybrid (μπορείτε να διαβάσετε όλη τη συνομιλία εδώ).

Η γερμανική ομάδα δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια και άμεσα άσκησε έφεση στην απόφαση, που έριξε τον οδηγό της στην τρίτη θέση της κατάταξης, πίσω από τον θριαμβευτή Lewis Hamilton και πλέον και τον Max Verstappen της Red Bull Racing.

Πρέπει να σημειωθεί πως ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί πως οι πρωταθλητές θα προχωρήσουν με την έφεση ή αν θα αποδεχθούν τελικά την απόφαση των αγωνοδικών. Αλλά με την κίνηση αυτή που έγινε αμέσως μετά τον αγώνα, κέρδισαν χρόνο, ώστε να αξιολογήσουν καλύτερα την κατάσταση. Αν δεν το έκαναν, σήμερα τα αποτελέσματα θα χαρακτηρίζονταν οριστικά.

Αν πρέπει να κάνουμε μία πρόβλεψη, θα πούμε πως τελικά η Mercedes δεν θα προχωρήσει με την αμφισβήτηση της απόφασης.

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Πάνος Σεϊτανίδης

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

VIDEO

F1 AGENDA