Αυτό είναι το φαβορί στην F1 για τον Φέτελ

Είναι πρωταθλητής Formula 1 τέσσερις φορές μέχρι τώρα. Ο έμπειρος οδηγός της Ferrari ακόμα και τώρα πιστεύει πως υπάρχει μία αντίπαλη ομάδα που θα του κάνει τη ζωή δύσκολη για να φτάσει στο πέμπτο πρωτάθλημα.

Αυτό είναι το φαβορί στην F1 για τον Φέτελ

Έχει κατακτήσει τέσσερα σερί πρωταθλήματα Formula 1 (2010, 2011, 2012, 2013) και αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους οδηγούς στα μηχανοκίνητα. Κατά πολλούς είναι και ο "διάδοχος" του Μίκαελ Σουμάχερ.

Ο Ζεμπαστιάν Φέτελ, οδηγός της Scuderia από το 2015, ακόμα προσπαθεί να κατακτήσει τον τίτλο με την ιταλική ομάδα. Και απ' όσο φαίνεται αυτό δεν θα γίνει ούτε τη φετινή χρονιά σύμφωνα με τον Γερμανό οδηγό και τις δηλώσεις που έκανε στο επίσημο σάιτ της Formula 1.

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα σε δοκιμαστικά που έκανε έσπασε το δικό του ρεκόρ στην πίστα της Βαρκελώνης, με τον ίδιο όμως μετά να εμφανίζεται απόλυτα προσγειωμένος: " Αν το δείτε ιστορικά, η Mercedes πάει πάντα αργά στα δοκιμαστικά τεστ, και τα "δίνει όλα" στους αγώνες. Είναι φανερό. Είναι πολύ γρήγοροι και είναι το νούμερο ένα φαβορί για να νικήσουμε. Για εμάς δεν έχει σημασία το που βρισκόμαστε τώρα. Βελτιωνόμαστε και χρειάζεται να δουλέψουμε σκληρά. Για αυτό είναι σημαντικό να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι".

Πριν ακόμα καλά καλά ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ο 29χρονος οδηγός δίνει σαφές προβάδισμα στην γερμανική ομάδα, η οποία είναι ο απόλυτος κυρίαρχος τα τελευταία τρία χρόνια σε κατασκευαστές και οδηγούς (2014, 2015, 2016).

News 24/7

24MEDIA NETWORK