Δεν αποκλείει μεταγραφή στη Ferrari o Perez

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του οδηγού της Force India δεν έχουν περάσει απαρατήρητες

Δεν αποκλείει μεταγραφή στη Ferrari o Perez

Σφίγγα σχετικά με το ενδεχόμενο μεταπήδησής του στη Ferrari το 2017 αποδείχθηκε ο Sergio Perez. Ο Μεξικανός που ανέβηκε στο βάθρο στα Grand Prix Μονακό και Αζερμπαϊτζάν, φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της ιταλικής ομάδας, ως πιθανός αντικαταστάτης του Kimi Raikkonen, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Φυσικά αυτές τις ημέρες που η δράση για τον μαγικό κόσμο της Formula 1 έχει μεταφερθεί στο Red Bull Ring, κάθε φορά που ένα μικρόφωνο τοποθετείται μπροστά στο στόμα του οδηγού της Force India, ακολουθεί ερώτηση για τη Scuderia. Εκείνος, απλά θολώνει τα νερά…

«Στη Formula 1 δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα, αυτό το έμαθα καλά στο παρελθόν. Ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβει το μέλλον, πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Πλησιάζει η ώρα που θα πρέπει να αποφασίσω το αγωνιστικό μου μέλλον και θα δούμε αν θα υπάρχει κάποια καλή ευκαιρία για μένα ή όχι. Εγώ επικεντρώνομαι στην οδήγηση και ο μάνατζερ μου ασχολείται με αυτά. Δεν θέλω να αποπροσανατολιστώ, είμαι εδώ να κάνω τη δουλειά μου. Πάντα, όταν ένας οδηγός τα πάει καλά, υπάρχει φημολογία για ενδιαφέρον της Ferrari. Αν θέλετε, αυτό αποδεικνύει πως κάνεις καλή δουλειά. Νιώθω περήφανος και παρότι είναι απλά φήμες, αποδεικνύουν πως τα πάω καλά», είπε ο Perez στο περιθώριο του GP Αυστρίας.

Στη συνέχεια, ο οδηγός από τη Γκουαδαλαχάρα, τόνισε πως ότι κι αν κάνει, δεν θα αποτελεί «απάντηση» στη McLaren, στην οποία είχε ένα σύντομο και ανεπιτυχές πέρασμα το 2013.

«Στόχος μου είναι να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής. Θέλω να είμαι επιτυχημένος και επιτυχία για έναν οδηγό είναι ο παγκόσμιος τίτλος. Αυτός είναι ο στόχος μου, όχι να αποδείξω στη McLaren πως είχε δίκιο ή άδικο», ξεκαθάρισε ο 26χρονος.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως μετά την αποδέσμευσή του από την ιστορική βρετανική ομάδα, έχει βρεθεί περισσότερες φορές στο βάθρο απ’ ότι οι οδηγοί της!

News 24/7

24MEDIA NETWORK