Δεν το περίμενε ο Alonso

O Fernando Alonso ξαφνιάστηκε από το χρόνο αποθεραπείας μετά το ατύχημα της Αυστραλίας.

Δεν το περίμενε ο Alonso

Μολονότι η McLaren έκανε ολόκληρη… σκηνή όταν το ιατρικό επιτελείο της παγκόσμιας ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού απαγόρευσε στον Fernando Alonso να τρέξει στο Μπαχρέιν, τώρα ωστόσο φαίνεται πως η FIA είχε απόλυτο δίκιο.

Βλέποντας πόσος καιρός χρειάστηκε για να περάσουν οι πόνοι από το ατύχημα στην πρεμιέρα της Αυστραλίας, ο Ισπανός παραδέχθηκε, μιλώντας στα ΜΜΕ στο περιθώριο του Grand Prix Ρωσίας, πως ο αντίκτυπος εκείνου του ατυχήματος ήταν πολύ μεγαλύτερο απ' όσο περίμενε.

" Τώρα είμαι εντελώς καλά. Προπονούμαι σε πλήρη ρυθμό και δεν πονάω όταν οδηγώ. Ίσως μέχρι 4-5 μέρες μετά τον αγώνα στη Σαγκάη να ένιωθα λίγο περίεργα αλλά το τελευταίο δεκαήμερο είμαι μια χαρά. Η αποθεραπεία απαίτησε περισσότερο χρόνο απ’ ότι περίμενα ή προσδοκούσα. Πέρασαν 42-43 ημέρες από το ατύχημα στη Μελβούρνη για να νιώσω 100% έτοιμος. Ήταν όμως φυσιολογικό αυτό το διάστημα", είπε ο Ισπανός.

Εκτός μάχης από νωρίς στην Αυστραλία, εκτός δράσης στο Μπαχρέιν, αγωνιζόμενος με πόνους στην Κίνα, ο Alonso ακόμα δεν έχει καταφέρει να βαθμολογηθεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK