Δεν το βάζει κάτω ο Hamilton

Η νέα ατυχία απογοήτευσε τον Βρετανό που σκοπεύει να αντεπιτεθεί.

Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, οι προσπάθειες του Lewis Hamilton να κατακτήσει την pole position, ολοκληρώθηκαν πρόωρα, άδοξα και λόγω μηχανικής βλάβης. Όπως και στην Κίνα, ο Βρετανός πρόλαβε να τρέξει μόνο μέχρι το Q2 του ρωσικού Grand Prix, προτού προδοθεί από τη μονάδα ισχύος της Mercedes και συγκεκριμένα τον μικρό της ηλεκτροκινητήρα.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής εμφανίστηκε στη μεικτή ζώνη εμφανώς απογοητευμένος, ψελλίζοντας μετά βίας κάποιες λέξεις. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και το χαρακτηριστικό: «Δεν θα το βάλω κάτω, ποτέ δεν τα παρατάω. Θα προσπαθήσω να ανακάμψω. Άλλωστε δεν μπορώ να κάνω τίποτα όταν προκύπτουν τέτοιου είδους προβλήματα».

Προς το παρόν ξεκινά δέκατος τον τέταρτο αγώνα της σεζόν αν και δεν αποκλείεται η Mercedes να χρειαστεί να αλλάξει ξανά μονάδα ισχύος. Να σημειώσουμε πως το πρόβλημα παρουσιάστηκε στη δεύτερη φετινή, αυτή που ο Lewis "φόρεσε" για τον αγώνα της Σαγκάης. Εκεί εκκίνησε τελευταίος αλλά κατάφερε να αναρριχηθεί μέχρι την έβδομη θέση.

Με τον Rosberg να κερδίζει όλους τους φετινούς αγώνες, η μεταξύ τους διαφορά έχει ήδη ανοίξει στους 36 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

GP Ρωσίας: 24η Pole Position για τον Rosberg
Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πάνος Σεϊτανίδης

VIDEO

F1 AGENDA