Δίνει μάχη ο Bianchi

Ο άτυχος Γάλλος εξακολουθεί να δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Δίνει μάχη ο Bianchi

Είκοσι - πέντε ημέρες έχουν περάσει από το τρομακτικό ατύχημα του Jules Bianchi στο Grand Prix Ιαπωνίας. Ο Γάλλος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου του Γιοκαϊτσι και η οικογένειά του, παρότι δεν μοιράζεται κάτι καινούριο σχετικά με την υγεία του, εξέδωσε ενημερωτική ανακοίνωση. Ο Bianchi παραμένει σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει: "Αυτή την Κυριακή θα συμπληρωθούν τέσσερις εβδομάδες από το ατύχημα του Jules, που παραμένει στο Ιατρικό Κέντρο Mie General στο Γιοκαϊτσι. Η κατάσταση της υγείας του εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται από το ιατρικό επιτελείο ως κρίσιμη αλλά σταθερή. Παρότι δεν έχουμε νέες πληροφορίες να μοιραστούμε, αναγνωρίζουμε τον τεράστιο αριθμό ανθρώπων ανά τον κόσμο, που στηρίζουν τον Jules σε αυτό τον αγώνα. Οφείλουμε σε αυτούς τους ανθρώπους να αναγνωρίσουμε τη σημασία της συνεχόμενης εισροής μηνυμάτων και να παρέχουμε με τη σειρά μας κάποιες πληροφορίες, όσο σύντομες κι αν είναι αυτές.

Ο Jules εξακολουθεί να μάχεται. Παρότι έχουν υπάρξει δημοσιεύματα σχετικά με προτεινόμενα πλάνα γύρω από την αντιμετώπιση των τραυμάτων του, τουλάχιστον προς το παρόν θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη του εδώ, στο Γιοκαϊτσι. Θα πάμε βήμα βήμα.

Για μία ακόμα φορά, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας εκτίμηση για την υπομονή και την κατανόηση που έχουν όλοι δείξει έναντι της οικογένειάς μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Εξακολουθούμε να νιώθουμε πως ο Jules λαμβάνει την καλύτερη δυνατή φροντίδα στο Ιατρικό Κέντρο Mie General, οι γιατροί του οποίου είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους νευροχειρουργούς του Πανεπιστημίου La Sapienza της Ρώμης αλλά και τον Καθηγητή Gerard Saillant, Πρόεδρο της Ιατρικής Κομισιόν της FIA.

Θα παρέχουμε νέες πληροφορίες όταν αυτό κριθεί απαραίτητο. Στο μεσοδιάστημα, ευχαριστούμε όποιον εξακολουθεί να έχει τον Jules στις σκέψεις και τις προσευχές του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK